Sport

Runar Sigurjonsson, golul serii în preliminariile Champions League! Lovitură liberă perfectă în CFR Cluj – Lincoln Red Imps. Video

Runar Sigurjonsson a marcat golul serii în preliminariile Champions League, din lovitură liberă.
28.07.2021 | 22:06
Runar Sigurjonsson golul serii in preliminariile Champions League Lovitura libera perfecta in CFR Cluj  Lincoln Red Imps Video
ADVERTISEMENT

După ce a doua repriză a început mai slab pentru campioana României, adversarii punând stăpânire pe mijlocul terenului și având câteva situații bune, mijlocașul islandez a năruit orice speranțe ale formației din Gibraltar.

În minutul 58, CFR Cluj a obținut o lovitură liberă, după ce Tahiri a fost faultat. Runar Sigurjonsson nu a stat pe gânduri și a șutat direct spre poartă lui Soler, fără șanse pentru goalkeeper-ul spaniol.

ADVERTISEMENT

Runar Sigurjonsson, golul serii în preliminariile Champions League. Execuție superbă în CFR Cluj – Lincoln Red Imps

Runar Sigurjonsson a marcat al doilea gol al CFR-ului în manșa retur cu Lincoln Red Imps, după ce a executat perfect o lovitură liberă, primită de campioana României în minutul 58.

Șutul mijlocașului islandez a fost perfect și s-a dus în vinclul din dreapta porții lui Soler, care s-a întins cât de mult a putut, însă nu a ajuns la mingea trimisă de Sigurjonsson.

ADVERTISEMENT

Tot Runar Sigurjonsson a fost cel care a oferit assist-ul de la primul gol al CFR-ului, marcat de Mike Cestor în minutul 18 al confruntării.

  • 31 de ani este vârsta lui Runar Sigurjonsson

VEZI VIDEO CU GOLUL LUI RUNAR SIGURJONSSON AICI!

Traseul lui Sigurjonsson până la venirea în România

Ultima echipă la care a evoluat Runar Mar Sigurjonsson este Astana, din Kazakhstan, formație care traversează probleme financiare destul de mari, motiv pentru care clujenii au profitat și au reușit să-l aducă pe islandez.

ADVERTISEMENT

La Astana a sosit în 2019 de la Grasshopers, liber de contract. Sigurjonsson a mai evoluat în carieră la Valur, Zwolle, Grasshopers Zurich și St. Gallen.

Pentru naționala Islandei, Runar Sigurjonsson are 32 de prezențe, reușind să marcheze de două ori, jucând și 7 minute în barajul cu România, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a vorbit despre perioada sa petrecută la campioana României și este de părere că la CFR Cluj este un loc propice performanței, ceea ce el își dorește cel mai mult în momentul de față:

„Am spus conducerii că cei doi ani oferiţi nu sunt de ajuns, vreau să continui mai mult la Cluj. Am atins un nivel financiar încât nu mai e nevoie să plec prin Golf,  nu mai vreau să stau prin alte țări, vreau să stau în ţară”.

În următoarea fază din preliminariile Champions League, CFR Cluj va da peste Young Boys Berna, formație pe care a înfruntat-o în urmă cu un sezon, în grupele Europa League.

  • 1.200.000 de euro este cota de piață a lui Runar Mar Sigurjonsson, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT