Life

Rune Mihai Voropchievici, horoscop săptămânal – 24-30 august 2020

23.08.2020 | 10:24
Rune Mihai Voropchievici horoscop saptamanal  2430 august 2020
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru săptămâna 24-30 august 2020, iar veștile sunt în general plăcute. Există, totuși, și câteva avertizări. Racii și Balanțele vor trece pin schimbări majore.

Cu Uranus retrograd, nativii vor avea parte de multe provocări. vor fi schimbări de planuri. Taurii au mici conflicte cu cei din jur, în schimb, Peștii se bucură de liniște și relaxare.

ADVERTISEMENT

Uranus este retrograd din 15 august, ceea ce înseamnă schimbări neașteptate și eliberarea de circumstanțe restrictive. Mihai Voropchievici aduce runele pentru  fiecare zodie în parte.

Mihai Voropchievici și runele sale îți spun cum va fi săptămâna 24-30 august 2020

Berbec

O perioadă în care este necesară mai multă răbdare, încredere și optimism, pentru că lucrurile se vor aranja. Nu este cea mai bună săptămână, apar situații mai puțin dorite, dar au capacitatea să le depășească.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor duce mici bătălii cu cei din jur. Poate sunt situații legate de locul de muncă sau nemulțumiri legate de cerințele care tot apar. Nu vă îngrijoraţi, fiţi calmi, că tot vor veți ieși bine din aceste clinciuri.

Gemeni

Vin vești bune, surprize de la cineva de departe, sau cineva de la care nu v-ați fi așteptat. Se întâmplă lucruri bune zilele următoare pentru voi. Nu lăsați lucrurile din afară să vă strice dispoziția.

ADVERTISEMENT

Rac

Vor ceva nou, vor o schimbare pentru că nu mai vor să continue așa. Ceva nu îi mai mulțumește. Ori locuința, ori serviciul. Ceva se conturează și veți sărbători. Din două, veţi alege ce e mai bine.

Leu

Visele vi se vor împlini, în sfârșit. Eforturile vă vor fi răsplătite și, spre finalul săptămânii, veți sărbători o mare reușită. Urmează o săptămână de răsfăţ.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor primi un cadou sau se vor bucura de o surpriză neașteptată. Cei dragi nu v-au uita, se gândesc la voi, mai ales că, în curând, intrăm în semnul vostru zodiacal.

Balanţă

Nativii Balanță  vor afla un adevăr important care le poate marca viaţa sau le-o vor schimba. Ceva se va întâmpla. Va fi o răsturnare de situație, venită pentru a plăti faptele nesăbuite sau greșelile din trecut.

Scorpion

Vor găsi o rezolvare a problemelor care îi tot frământă, de ceva vreme. Nu sunt cei mai buni comunicatori, dar de această dată au spus unde este buba, iar cei din jur, familia, au sărit să ajute.

Săgetător

Simt o apăsare sufletească, o neîmplinire sau o amânare care aduce, automat, lipsa neîncrederii. Veți intra într-o izolare, fără comunicare, vreți să vă regăsiți, aveți nevoie de voi cu voi.

Capricorn

Capricornii sunt aproape de un nou început, o nouă viață. Se vor resuscita pe toate planurile, parcă renasc. Este o perioadă foarte bună pentru Capricorni și char aveau nevoie de acesta schimbare, această binecuvântare.

Vărsător

Vine o suită de schimbări majoare în săptămâna care urmează care vă ia puțin pe nepregătite. Nu vă speriați, pentru că sunt de bun augur. Veți avea parte de câștiguri și oameni noi în viața voastră.

Peşti

Peștii dau lovitura, grație lui Vunjo, o rună foarte bună care aduce multă liniște, relaxare, confort și fericire. Era nevoie de această schimbare sau ajutor venit din partea runelor.

ADVERTISEMENT