Life

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 august 2022. Taurul află un adevăr important

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 august 2022. Iată ce a transmis numerologul pentru fiecare zodie. Taurul va afla un adevăr important.
20.08.2022 | 21:06
Rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 22  28 august 2022 Taurul afla un adevar important
Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 august 2022. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 august 2022. Numerologul a anunțat vești bune pentru o parte dintre nativi în următoarele zile. Sunt vizați și Gemenii, cărora li se îndeplinesc dorințele.

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 august 2022

Berbec

Acești nativi trebuie să lase în urmă grijile și problemele din trecut și să se pregătească pentru o săptămână care promite multe. 

ADVERTISEMENT

Taur

În această săptămână, Taurii vor afla un adevăr important, care poate aduce schimbări semnificative în viața lor.

Gemeni

Visurile tale vor deveni realitate săptămâna aceasta, după cum a anunțat numerologul Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii sunt tensionați și încă nu au reușit să-și rezolve toate problemele. Ar trebui să-și păstreze calmul și nu să încerce să le rezolve cu certuri.

Leu

Leii se vor bucura de vești bune în săptămâna care urmează. Nu este exclus să primească cadouri sau o sumă mare de bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aceste semne zodiacale trebuie să fie mai răbdătoare. Dacă știu să aștepte, vor avea parte de surprize plăcute. E important să aibă răbdare dacă nu vor să facă greșeli.

Balanță

Balanțele vor schimbări în zilele care urmează. Acestea sunt gata să-și schimbe jobul sau locuința. Astfel, vor alege una dintre cele două.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii vor da lovitura săptămâna aceasta, după cum a anunțat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Săgetător

Săgetătorii sunt invidiați de anumite persoane din jurul lor. Din fericire, au parte de protecție divină în această săptămână.

Capricorn

Sunt șanse ca acești nativi să plece într-o călătorie. Aceștia sunt dornici să meargă într-o vacanță, așa că vor avea parte de acest lucru.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de dragoste în zilele care urmează. Aceștia se vor îndrăgosti, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Pești

Runele au o atenționare pentru nativii Pești. Aceștia trebuie să aibă forță și putere pentru a depăși această săptămână în care s-ar putea confrunta cu diverse probleme. E important să fie rezistenți și să-și ia măsurile necesare de precauție.

ADVERTISEMENT