Life

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai. Schimbări importante pentru mai multe zodii

24.04.2021 | 20:28
Rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 26 aprilie  2 mai Schimbari importante pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a aflat ce au pregătit runele pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021, zodiile având parte de un interval numai bun pentru a face schimbări, indiferent despre ce plan este vorba. 

Astrologul a dezvăluit totul în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, unde a ținut să mai adauge că cele 12 semne zodiacale au o săptămână cu rune în general bune, dar mai sunt și momente mai puțin plăcute pentru ele.

ADVERTISEMENT

Așadar, haideți, să vedem în rândurile următoare care sunt previziunile runelor! Ești curios să afli ce au pregătit acestea pentru fiecare nativ?

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru intervalul 25 aprilie – 1 mai, pentru toți nativii

Berbec

O săptămână cu schimbări foarte importante acasă, în sânul familiei. Trebuie să stai să aștepți niște modificări majore, fi atent.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai tentativă de a intra într-o viață nouă. Ar fi momentul să te bucuri și de treaba asta. Se anunță revigorare în toate planurile.

Gemeni

Fertilitate și belșug. Peste puțin timp toate visele tale se vor împlini de acum înainte, nu mai ai parte deloc de încercări.

ADVERTISEMENT

Rac

Îți faci bagajele pentru o mică călătorie. Runele speră să fie unul benefică, nu încărcată cu probleme medicale pentru acest nativ.

Leu

E momentul să dai lovitura, un lucru calitativ se va produce în existența ta. Săptămâna mare aduce un lucru remarcabil.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O săptămână în care nu e recomandat să susțină bătălii. Nu lăsa certurile și disputele să-ți întunece mintea zilele următoare.

Balanță

Trebuie să fii pregătit pentru o suită de schimbări într-un viitor foarte apropiat. Runele anunță evenimente bune, dar și neplăcute.

Scorpion

Are două gânduri: să-și schimbe locul de muncă sau locuința. Va lua decizia corectă, are grijă să rezolve totul și să ia hotărârea perfectă.

Săgetător

Poate găsi răspunsul sau rezolvarea problemelor numai din discuțiile cu cei din anturaj. Se poate rezolva multe și la locul de muncă.

Capricorn

Fii pe fază, un mesaj poate ajunge la tine. Fii pregătit să recepționezi tot ce au pregătit runele pentru perioada următoare.

Vărsător

Trebuie să dai dovadă de putere, de forță și de tărie ca să depășești această săptămână tensionată. E momentul să fii rezistent.

Pești

E cazul să abordezi complet diferit problemele pe care le ai. E momentul să schimbi tactica legat de tot ce te interesează.

ADVERTISEMENT