Life

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 29 august – 5 septembrie. Perioada plină de noroc pentru trei zodii

Iată care este horoscopul runelor pentru săptămâna 29 august – 5 septembrie, conform lui Mihai Voropchievici.
28.08.2021 | 20:59
Rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 29 august  5 septembrie Perioada plina de noroc pentru trei zodii
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat mesajul runelor pentru săptămâna ce urmează. Acesta a explicat că vor fi niște zile pline de schimbări importante pentru mai multe zodii.

De asemenea, câțiva nativi vor avea parte de noroc, poate chiar de bani, iar altora li se va schimba viața. Dacă în bine sau în rău, depinde doar de ei.

ADVERTISEMENT

Berbec

Protecție divină pentru Berbeci, după ce au avut parte de o săptămână grea. Acum, totul se rezolvă rapid și au numai beneficii.

Taur

Relaxare pentru Tauri, trebuie să se desprindă de toate lucrurile negative. S-ar putea să fie multe griji pentru rudele tale sau pentru prieteni, dar trebuie să nu vă faceți prea multe gânduri rele.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Primești vești bune, cadouri sau chiar o sumă de bani. Au fost mult așteptate, iar acum se bucură de ele din plin.

Rac

Astrele arată că Racii vor avea parte de o călătorie, conform lui Mihai Voropchievici, chiar dacă e sfârșitul verii.

ADVERTISEMENT

Leu

Forță și tărie pentru Lei, iar runele arată că e nevoie de răbdare și de putere să treci peste tot ce ți se va pune în cale, a precizat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Fecioară

Uragan pentru Fecioare. Toți cei din jurul tău ar trebui să se ferească de tine. Acestea nu trebuie supărate și nici provocate. Sfatul pentru această zodie e să se calmeze.

ADVERTISEMENT

Balanță

După mai multe vremuri rele, Balanțele găsesc o rezolvare pentru problemele lor cu ajutorul familiei. Își descarcă sufletul și doar așa se poate soluționa orice problemă. Dialogul e cheia.

Scorpion

Trebuie să fiți răbdători, pentru că toate lucrurile bune în viață au nevoie de timp. Schimbări benefice pentru această zodie și mult entuziasm. Răbdare, așadar.

Săgetător

Schimbări majore pentru Săgetători. Luni sau marți vor începe deja. Pot fi chiar achiziții importante, cum ar fi o mașină. Viața voastră poate fi influențată în mod direct.

Capricorn

Afli un adevăr care poate să îți marcheze viața sau chiar să o schimbe. Este vorba despre ceva puternic, karmic. Primesc ceea ce au dat.

Vărsător

Vor să își mărească familia, astfel că pot să devină părinți, iar visul celor care doreau să aibă un copil se poate îndeplini. Importanți sunt și banii.

Pești

Horoscopul runelor arată că Peștii vor da lovitura. Poate fi vorba despre ceva ce se va întâmpla foarte rapid.

ADVERTISEMENT