Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 1-7 martie. Gemenii au noroc în dragoste

27.02.2021 | 20:18
Rune Voropchievici pentru saptamana 17 martie Gemenii au noroc in dragoste
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici și runele sale îți spun ce provocări te așteaptă în prima săptămână din martie, așa că fii cu ochii în patru. Nu de alta, dar se vor ține lanț, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, e momentul să lași în urmă toate umbrele trecutului. O persoană nutrește sentimente puternice pentru tine și face tot ce-i stă în putință să te atragă în mrejele ei, așa că lasă-te purtat de val!

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Capricornului, te așteaptă o săptămână marcată de protecție divină. Da, ai auzit bine. În plus, e momentul să ieși la rampă, să îți consolidezi poziția în familie și societate. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Berbec

Te așteaptă o săptămână mai anevoioasă și trebuie să fii puternic. Asta dacă vrei să treci cu bine peste toate provocările.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai o săptămână de dispută. Ești un fel de uragan. Încearcă să rămâi calm și să eviți disputele!

Gemeni

Se naște o dragoste nouă curată, fierbinte, adormitoare. Se pare că ieși la agățat și ai un succes fulminant.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu forța mâna norocului, că riști să pierzi toate oportunitățile pe care Universul ți le scoate în cale. Ai puțină răbdare.

Leu

Urmează o săptămână plină de mesaje. Cu alte cuvinte, vorbă multă și bani puțini.

Fecioară

Intri în mici dispute cu cei din jur, dar încearcă să-ți păstrezi calmul. Problemele se rezolvă și fără scandal.

ADVERTISEMENT

Balanță

Te muți într-o locuință nouă sau poate schimbi locul de muncă. Dacă ești suficient de norocos, poate le faci chiar pe amândouă.

Scorpion

Ești pregătit să începi o viață nouă. Ai banii necesari, așa că dă-i bătaie!

Săgetător

Ești foarte obosit, așa că trebuie să te gândești de două ori înainte să faci un pas. Ai grijă din toate punctele de vedere.

Capricorn

Mobilizează-ți toate forțele să demonstrezi cine ești cu adevărat! Trebuie neapărat să ieși din umbră și să-ți consolidezi poziția. Nu doar în familie.

Vărsător

Ai fost prea încordat în ultima vreme și e cazul să te relaxezi un pic. Mai treci și pe la prietenul tău cel mai bun, că ai uitat să-l vizitezi!

Pești

Cineva care se gândește la tine îți va aduce un cadou minunat. Cine știe, poate ajunge chiar mâine, așa că fii pregătit!

ADVERTISEMENT