Rune Voropchievici pentru săptămâna 10 – 16 august. O zodie este sub protecţie divină

Catalin Nae   
în Stiri mondene
08/08/2020, 20:15
Rune Voropchievici pentru săptămâna 10 – 16 august. O zodie este sub protecţie divină
Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, foto: Antena 3

Rune Voropchievici. Numerologul a dezvăluit celebrul său horoscop al runelor în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, iar mai multe zodii trebuie să se aştepte la lucruri frumoase.

Berbecii sunt sfătuiţi să abordeze altfel problemele. Să schimbe tactica pentru a obţine rezultate scontate. Taruii sunt pe picior de război, dar sfatul este să îşi păstreze calmul pentru a căştiga.

Gemenii să aibă răbdare, deoarece vor obţine ce îşi doresc, atunci când va veni momentul potrivit. Un salt rapid calitativ în existenţa Racului, care a avut ceva probleme. Gânduri bune şi energie pozitivă.

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 10-16 august 2020: Veşti bune

Leul este într-o săptămână de telefoane şi mesaje. El este în vacanţă şi se distrează. Fecioara va afla un adevăr foarte important, care îi va marca viaţa.

Balanţele, care au mai avut de suferit, încep o viaţă nouă, revigorare pe toate planurile. Doamne ajută! Dumnezeu are grijă de ele,

Scorpionii primesc veşti bune, cadouri surprziă sau sume de bani importante. Săgetătorii au două dorinţe: fie să schimbe locul de muncă, fie locuinţa. Vor acţiona aşa cum trebuie. Dorinţa e în subconştientul lor.

Capricornii să aibă grijă cum relaţionează, ce porunci dau, să nu cumva să alunece pe pojghiţa de gheaţă pe care se află. Vărsătorul se ascunde de toţi, e într-o nebuloasă de necunoscut şi de mister. Totuşi, va rezolva problemele prin rugăciune.

Peştii să rămână acasă în aşteptarea unor schimbări benefice în viaţa lor.

 

 

Închide ×