Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Urmează o săptămână plină pentru multe zodii

10.04.2021 | 20:32
Rune Voropchievici pentru saptamana 12  18 aprilie 2021 Urmeaza o saptamana plina pentru multe zodii
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Află ce îți rezervă acestea pentru următoarele zile ale lunii.

Ca în fiecare săptămână, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat ce rezervă runele fiecărei zodii, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Berbec

Nativii din această zodie au a doua săptămână în care umblă după dragoste, caută ceva nou, pasional. Influența Lunii Noi în Berbec își face simțită prezența.

Taur

Taurul are pe cineva care se gândește intens la el și îi va trimite un cadou minunat. Deocamdată încă nu a ajuns în vacanță, dar acesta este un preambul.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au nevoie de forță, putere și tărie în această săptămână. Urmează zile grele, cu mult amalgam în mintea acestor nativi. Vor trebui să își aleagă ce au nevoie și au nevoie de forță pentru a alege.

Rac

Racul este în situația de a găsi rezolvarea unor probleme care îl frământă de cam mult timp. Va trebui să se sfătuiască cu membrii familiei.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativul Leu se află în postura de a aștepta tot felul de mesaje sau telefoane. Pregătiți-vă pentru o mulțime de apeluri săptămâna viitoare.

Fecioară

Fecioara trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore. Nu vă fie teamă de acestea, atunci când vor apărea.

ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici: săptămâna 12 – 18 aprilie 2021

Balanță

Balanța este pe punctul de a începe o viață nouă. Urmează o revigorare în toate disponibilitățile fizice și psihice.

Scorpion

Scorpionii se mai relaxează o vreme. Nu ar trebui să își facă griji cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi.

Săgetător

Nativii Săgetător primesc o veste interesantă. Rămâneți acasă în așteptarea unei schimbări importante în familie, dar fiți pregătiți.

Capricorn

Capricornii au muncit mult în ultima perioadă, iar acum primesc o întrebare. ”Ești pregătit să îți faci bagajele?” Vi se pregătește o călătorie săptămâna viitoare.

Vărsător

Vărsătorii vor susține o mică bătălie, dar asta nu trebuie să îi îngrijoreze, deoarece vor câștiga.

Pești

Peștii au o săptămână cu vești bune. Ar putea primi un cadou surpriză sau chiar o sumă de bani. Urmează zile interesante.

ADVERTISEMENT