Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 15-21 martie 2021. Perioadă fantastică pentru 2 zodii

13.03.2021 | 20:50
Rune Voropchievici pentru saptamana 1521 martie 2021 Perioada fantastica pentru 2 zodii
Mihai Voropchievici a prezentat cele mai noi previziuni pentru săptămâna 15- 21 martie
ADVERTISEMENT

Rune Voropchievici. Cunoscutul numerolog a prezentat horoscopul runelor, pentru intervalul 15 – 21 martie 2021. Există schimbări importante la nivelul fiecărei zodii, în perioada ce urmează.

Mihai Voropchievici a oferit detalii noi, în cadrul rubricii sale pe care o transmite în fiecare sâmbătă, în emisiunea “Adevăruri ascunse” de pe Antena 3. Iată la ce ar trebuie să se aștepte Racii, Vărsătorii, dar și Leii.

ADVERTISEMENT

Dacă unele zodii au parte de ceva mai mult noroc, alte semne zodiacale vor trece prin adevărate probe de foc în următoarea perioadă și vor avea de înfruntat anumite provocări oferite de destin. Vor fi și anumite momente de tensiune pentru nativii care refuză comunicarea cu cei din jurul lor.

Rune Voropchievici pentru săptămâna 15 – 21 martie 2021. Ce zodii traversează clipe benefice

Berbec

Berbecii vor avea parte, conform runelor prezentate de către Mihai Voropchievici, de un anumit moment cheie, ce poate reprezenta chiar o cumpănă în viața acestor nativi. Cei care se pot lăuda cu lucruri bune vor avea doar de câștigat, iar în caz contrar, cei care au făcut rele se pot trezi că primesc și “răsplata”.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au nevoie ca persoanele din jurul lor să îi asculte. De aceea, intervalul de 15 – 21 martie va fi unul ideal pentru acești nativi, deoarece se bazează foarte mult pe comunicare. Trebuie să aibă însă răbdare și să nu se certe.

Gemeni

Gemenii au o perioadă în care se vor simți ceva mai retrași, dar este ceva absolut normal pentru acești nativi, care ar putea porni într-o călătorie de regăsire chiar la mijlocul primăverii, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii se simt ceva mai împovărați în zilele ce urmează, dar trebuie să meargă înainte cu toată forța. Vor avea un volum foarte mare de muncă, căruia trebuie să îi facă față, dar și un cumul de tensiuni, pe care nu prea au cum să-l evite. Sunt momente în care trebuie să rămână fermi pe poziție.

Leu

Nativul Leu pare să fie în mod constant în căutarea schimbărilor din jurul lui. Va dori chiar să își găsească un alt loc de muncă, sau chiar o nouă locuință care să îi fie pe plac. Această zodie pare să dorească încontinuu să aibă parte de tot ce este mai bun, știind mereu ce își dorește.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele trebuie să se îngrijoreze mai puțin și să își depășească anumite frici pentru că nu fac altceva decât să se streseze inutil. Săptămâna lor va fi una care îi va împlini din toate punctele de vedere.

Balanță

Balanțele se simt pregătite și ele să facă o serie de schimbări benefice. Chiar dacă se tem de necunoscut și la început vor crede că nu au luat tocmai cea mai bună decizie, vor constata că nu au de ce să se îngrijoreze cu adevărat, pentru că totul se derulează în favoarea lor.

Scorpion

Scorpionii vor dovedi că sunt foarte norocoși, pentru că urmează o perioadă în care își vor face bagajele. Va fi vorba despre pregătirea unei vacanțe. Mai ales cei care au petrecut timp mai mult singuri în ultima vreme vor constata și faptul că le-a lipsit interacțiunea cu alți oameni. Vor primi și o mână nesperată de ajutor.

Săgetător

Poate norocoșii următoarelor zile, Săgetătorii vor constata că li se împlinesc toate planurile și visurile avute. Cei care își doresc să devină părinți vor putea face pasul cel mare, fiind vorba și de belșug pe toate planurile.

Capricorn

Capricornii au de gând să schimbe foaia când vine vorba de metoda aplicată în viața de zi cu zi. Le este recomandat să mai iasă puțin din activitățile cotidiene și să se desprindă de monotonie.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de ceva timp de gândire, deoarece pentru această zodie urmează o schimbare uriașă. Trebuie să renunțe încetul cu încetul la orice gând negativ avut și să se concentreze mai mult lucrurile bune din viața lor.

Pești

Peștii nu trebuie să forțeze mâna destinului, pentru că ce este al lor e pus oricum deoparte. Va fi necesar să fie ceva mai răbdători și să nu se aștepte ca lucrurile să se întâmple chiar peste noapte.

ADVERTISEMENT