Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 februarie. Perioadă plină de succes pentru mai multe zodii

20.02.2021 | 20:58
Rune Voropchievici pentru saptamana 22  28 februarie Perioada plina de succes pentru mai multe zodii
Mihai Voropchievici a dezvăluit secretul prosperității. Cum îți dai seama că o persoană are noroc la bani. Sursa foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Rune Voropchievici. Horoscopul runelor, realizat de cunoscutul numerolog pentru săptămâna 22 – 28 februarie 2021, vine cu vești extraordinare pentru foarte multe zodii, norocul fiind elementul care va defini perioada următoare.

Cunoscutul numerolog a expus în cadrul unei emisiuni Adevăruri Ascunse la Antena 3, previziunile sale pentru luna ce urmează și despre provocările pentru care să ne pregătim.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici aduce vești excelente pentru majoritatea semnelor zodiacale, ba chiar anunță că urmează o ultimă lună de iarnă dominată de noroc pentru foarte multe persoane.

Rune pentru săptămâna 22 – 28 februarie

Ca în fiecare sâmbătă seară, maestrul Mihai Voropchievici a făcut o serie de previziuni astrologice pregătite pentru întreaga lună care urmează. Se anunță zile interesante pentru mai toate zodiile.

ADVERTISEMENT

Poți afla din rândurile de mai jos care sunt previziunile lui Mihai Voropchievici în ceea ce privește parcursul fiecărei zodii în săptămâna 22 – 28 februarie:

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea certitudinea că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au muncit până acum asiduu. Ei vor fi nevoiți să-și pregătească bagajele, să facă o mică vacanță, călătorie. Trebuie să dispară un pic din peisaj.

Gemeni

Gemenii sunt nevoiți să rămână în așteptarea unor schimbări foarte importante acasă. E posibil chiar de mâine să se întâmple aceste schimbări importante.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii din zodia Rac trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Sunt schimbări benefice, numai lucruri bune, conform runelor.

Leu

Leii scapă de frământările respective. Răspunsul nu-l pot găsi numai în gândurile lor, trebuie sa facă un consiliu de familie și sa ia cea mai bună decizie.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioară vor avea parte de mult belșug. Dorințele și visele lor se îndeplinesc în această perioadă.

Balanţă

Nativii din zodia Balanță au plecat la agățat. Runele prezic ceva pasional, amoros. Balanța e dornică de dragoste și poate fi ridicată prin dragoste.

Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă răbdare. Lucrurile care și le doresc urgent nu vor veni așa rapid, așa că trebuie să aibă răbdare.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt pe punctul de a primi mesaje. Va fi nevoie de comunicare multă, mesaje, dar printre acestea va exista un mesaj deosebit.

Capricorn

Capricornii intră într-o nebuloasă și se înconjoară într-o aură misterioasă. Nativii acestei zodii își pun ordine în gândire și au nevoie de Dumnezeu.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au primit un imbold. Ei vor începe o viață nouă, un soi de renaștere și revigorare. S-au simțit mai slăbiți, iar acum vin cu sporirea imunității.

Peşti

Peștii au dat lovitura și s-a produs un salt rapid, calitativ în existența lor. Vor avea parte de un salt rapid, vin schimbări benefice. Poate fi și o creștere a sursei financiare.

Previziunile maestrului numerolog Mihai Voropchievici au fost făcute pentru emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

ADVERTISEMENT