Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 martie. Energii noi pentru fiecare zodie

20.03.2021 | 20:17
Rune Voropchievici pentru saptamana 22  28 martie Energii noi pentru fiecare zodie
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 22 – 28 martie, astfel că din următoarele rânduri vei afla ce provocări, dar și ce oportunități te așteaptă în următoarele zile.

Ca în fiecare sâmbătă, numerologul Mihai Voropchievici a fost invitat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzată de Antena 3. Aici, acesta a prezentat care sunt darurile runelor pentru următoarea săptămână. Citește mai jos horoscopul runelor pentru zodia ta și află ce te așteaptă în următoarea săptămână.

ADVERTISEMENT

Berbec

Nativul are o săptămână în care trebuie să își testeze forța, rezistența și puterea. Berbecii au parte de provocări noi pe care trebuie să le depășească, strângând ”din coarne.”

Taur

Taurii au o săptămână în care se află pe o pojghiță foarte subțire de gheață. Nativii trebuie să aibă grijă la dialog și să se miște lent, ca să nu alunece.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii Gemeni sunt pregătiți să susțină o mică bătălie săptămâna viitoare. Sfatul runelor este că puteți câștiga și fără o bătălie.

Rac

Racii lasă la o parte toate grijile și problemele legate de trecut, pregătindu-se de o săptămână cu împliniri pe care și le doreau.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativul Leu poate primi un cadou minunat, însă poate fi vorba și despre întâlnirea sufletului pereche, o persoană din umbră care încă nu vi s-a arătat.

Fecioară

Fecioarele ar trebui să schimbe în totalitate modul de acțiune. Schimbați și abordați altfel problemele cotidiene, acceptând relaxarea și detașarea.

ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici: 22 – 28 martie 2021

Balanță

Balanța intră într-o săptămână de protecție divină și nu are parte de niciun deranj în următoarele zile.

Scorpion

Scorpionii au parte de o dragoste fierbinte, ceva nou, pasional. E o săptămână plină de energii pentru acești nativi.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au obosit și trebuie să schimbe energiile, astfel că pleacă într-o scurtă călătorie. Aveți grijă, deoarece asta înseamnă și că dacă v-ați certat cu persoana iubită, riscați să vă fie făcut bagajul.

Capricorn

Nativii au o săptămână în care runa le spune că vor afla un adevăr puternic, care le poate marca sau schimba viața. E șansa unei recompense. Joi ați putea încerca să puneți un bilet la Loto.

Vărsător

Nativii Vărsător au o săptămână destul de liniștită, în care li se vor împlini toate visele pe care le aveau până acum.

Pești

Nativii Pești caută scandal și gălăgie, însă cineva de alături, fie un apropiat, fie un prieten, le va spune să se tempreze, deoarece pot rezolva problemele și pe cale pașnică.

ADVERTISEMENT