Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 27 iulie – 2 august. O zodie află un adevăr important

26.07.2020 | 11:20
Rune Voropchievici pentru saptamana 27 iulie  2 august O zodie afla un adevar important
ADVERTISEMENT

Rune Voropchievici. E sâmbătă, așa că  Mihai Voropchievici și runele sale îți aduc predicțiile pentru săptămâna 27 iulie- 2 august, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre persoanele născute în zodia Gemeni.

De ce spunem asta? Ei bine, pentru că ești în atenția tuturor și culegi în sfârșit roadele muncii din ultimele luni. În plus, potrivit antena3.ro, cei dragi te surprind cu daruri la care nici nu îndrăzneai să visezi.

ADVERTISEMENT

Urmează o săptămână ceva mai dificilă pentru Capricorni, așa că în cazul în care ești născut sub acest semn zodiacal, pregătește-te încă de pe acum. Nu de alta, dar trebuie să lași în urmă trecutul și să schimbi tactica.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 27 iulie – 2 august

Berbec

O săptămână în care vei fi neatins de toate răutățile venite din partea tuturor. Ai mare grijă, altfel riști să pici în depresie

Taur

Trebuie să te pregătești asiduu pentru asaltarea unei suite de schimbări majore care, din fericire, vor fi benefice.

Gemeni

Te afli în atenția celor dragi și vei primi cadouri sub diverse variante. Profită din plin de această perioadă favorabilă.

Rac

Dacă până acum ai fost ostracizat și necăjit, de acum, vei câștiga pe toate planurile. Tine minte: ești pe cai mari!

Leu

Ești sfătuit să te temperezi și să te mai relaxezi, pentru că ești într-o stare agitată. Ești obosit, deoarece prezența ta e absolut necesară.

Fecioară

Ai o săptămână în care trebuie să-ți menajezi forțele. E o săptămână cu încărcătură. Ai nevoie de tărie pentru a definitiva ce ai în desfășurare.

Balanță

O săptămână de uragan. Pregătește-te să susții o bătălie furtunoasă, dar tot tu vei câștiga. Deci, fii calm.

Scorpion

Ai o săptămână în care nu trebuie să forțezi mâna norocului, să lași totul să se desfășoare normal. Măcar acum încearcă să ai puțină răbdare.

Săgetător

Vei avea o surpriză plăcută. Se întâmplă săptămâna următoare, doar dacă ai răbdare.Vei afla un adevăr important, ceva fantastic de benefic.

Capricorn

Ești sfătuit sa schimbi macazul, să schimbi tactica. Dacă ai fost bun la suflet, e timpul sa pui stop, să mai închizi traista dacă ai tot dat la alții.

Vărsător

Ești pe o porțiune de gheață foarte subțire. Ești zodie de aer și trebuie să te temperezi în aceste zile, să fii prudent, să nu te manifești în niciun fel.

Pești

Ești în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Trebuie să fii pregătit!