Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie. Vești excelente pentru Gemeni

28.11.2020 | 20:41
Rune Voropchievici pentru saptamana 30 noiembrie  6 decembrie Vesti excelente pentru Gemeni
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici și runele sale îți spun ce surprize te așteaptă în debutul lunii decembrie. Ciulește bine urechile, pentru că nu vor fi deloc puține, mai ales din punct de vedere profesional. Unde mai pui că viața sentimentală te va pune și ea la încercare.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, ar cam trebui să lași în urmă toate grijile trecutului și să privești cu încredere spre noul an. Da, ai auzit bine. Nerăbdător cum ești, furi startul încă de acum și culegi roadele tuturor proiectelor din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Peștilor, nu lăsa oboseala să te copleșească. Adună-ți forțele, pentru că urmează noi provocări dificile și trebuie să fii extrem de lucid pentru a le face față. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Mihai Voropchievici îți spune ce provocări te așteaptă în săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie

Berbec

Ai parte de protecție divină, așa că fii cu băgare de seamă. Lasă năzdrăvăniile pentru altădată.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna debutează cu schimbări majore, din toate punctele de vedere. Se pare că te pregătești deja pentru noul an.

Gemeni

Uită de griji și lasă-te cuprins de febra sărbătorilor. Ce dacă e prea devreme, ți s-a mai întâmplat și în trecut să furi startul. Profită de toate surprizele pe care le-a pregătit Universul pentru tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Dacă ești sănătos tun, toate merg ca pe roate, așa că nu ar strica să faci o vizită la medicul de familie, pentru orice eventualitate.

Leu

Surprizele sunt „pe drum”, dar ai puțină răbdare. Nu e indicat să forțezi mâna norocului. Toate la timpul lor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

După o săptămâna grea, e momentul să culegi roadele, că doar nu ai muncit degeaba. Profită din plin de tot ce îți oferă Universul.

Balanță

Răbdarea e cuvântul de ordine în această săptămână. Toate vor merge conform planului, dar nu trebuie să te pripești.

Scorpion

Prietenii te bombardează cu mesaje și ar fi bine să nu-i ignori, dacă vrei să înceteze. Poate îți dau vești bune, te mai scot din apatia în care ai intrat de ceva vreme.

Săgetător

Pleci într-o călătorie, așa că pregătește-te cum se cuvine. Nu are rost să îți faci griji, vei avea parte de o sumedenie de surprize plăcute.

Capricorn

E momentul să îți iei inima în dinți și să rezolvi problemele care te apasă  de aproape un an. Apelează cu încredere la cei dragi și vei ieși din încurcătură.

Vărsător

Ești pregătit din toate punctele de vedere să faci o schimbare importantă în viața ta. Ce mai aștepți? Pornește la drum fără să te mai uiți înapoi.

Pești

Urmează o săptămână grea și trebuie să-ți aduni puterile dacă vrei să-i faci față cu brio. Odihnește-te puțin înainte, altfel riști să clachezi.

ADVERTISEMENT