Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 7-13 decembrie 2020. Perioadă de vis pentru mai multe zodii

05.12.2020 | 21:46
Rune Voropchievici pentru saptamana 713 decembrie 2020 Perioada de vis pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici ne prezintă în emisiunea “Adevăruri Ascunse”, difuzată pe Antena 3 runele pentru săptămâna 7-13 decembrie 2020.

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul unei emisiuni la Antena 3 despre previziunile sale pentru săptămâna ce urmează și despre provocările pentru care să ne pregătim.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici aduce vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, ba chiar anunță că urmează o săptămână cu rune promițătoare și foarte bune, cu multe oportunități de ascensiune.

Runele pentru săptămâna 7-13 decembrie 2020

Berbec

Barbecul este pregătit să își facă bagajele pentru că are de făcut o călătorie sau chiar mai multe. O sa fie undeva pe drumuri, mai mari sau mai scurte. Se anunță o săptămână de alergătură.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul primește vești bune, chiar o sumă de bani consistentă sau un cadou surpriză, pentru că el este învățat cu așa ceva.

Gemeni

Gemenii vor găsi rezolvarea problemelor care îi frământă. Ar fi bine să facă o adunare în familie pentru a găsi o soluție, pentru a se consulta și pentru a se putea odihni în final.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii sunt doritori de cadouri, așa că vor primi anumite certitudini că cineva se gândește la ei, prin intermediul unor cadouri surprinzătoare.

Leu

Pentru săptămâna următoare Leul va avea parte de două propuneri. Acesta va face anumite schimbări, își va schimba serviciul, își va lua încă un job sau chiar își va schimba locuința.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara are multe frământări pe care le va rezolva cu ajutorul Divinității. Se învăluie cu o aură de mister, nu răspunde, nu comunică și decide să fie foarte introvertită. Nu deranjați Fecioarele dacă ați văzut că au picat pe gânduri, ci mai degrabă ajutați-le să se ridice.

Balanță

Balanțele sunt pregătite să înceapă o viață nouă din toate punctele de vedere. A dat norocul peste nativi în plan financiar și în plan amoros și se anunță multă fericire.

Scorpion

Se anunță o suită de schimbări majore săptămâna viitoare pentru nativii din zodia Scorpion, așa că fiți pregătiți să le primiți pentru că vor fi schimbări 100% benefice.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător dau lovitura și se produce un salt rapid, calitativ în existența lor, care le va aduce multe beneficii.

Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foare importante, care se va ivi în viața lor cât de curând.

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să se relaxeze după o perioadă plină și după ce au acumulat mult stres pentru că s-au îngrijorat din cauza unei persoane apropiată care a fost bolnavă, iar care acum, din fericire, este perfect sănătoasă.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt pe cale să afle un adevăr care poate avea un impact major asupra vieții lor sau care o poate schimba.

ADVERTISEMENT