Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 7-13 septembrie. Perioada perfectă pentru o zodie. Începe o viață nouă

06.09.2020 | 10:33
Rune Voropchievici pentru saptamana 713 septembrie Perioada perfecta pentru o zodie Incepe o viata noua
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici și runele sale îți spun ce surprize te așteaptă. Și nu vor fi deloc puține, mai ales din punct de vedere profesional. Unde mai pui că viața sentimentală te pune și ea la încercare.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Berbec, veștile sunt, însă, cât se poate de bune, pentru că ai ocazia să începi o nouă viață. Da, ai auzit bine. E momentul să îți iei inima în dinți și să încerci experiențe noi.

ADVERTISEMENT

Gândește-te de două ori, în shimb, dacă ești născut sub semnul Gemenilor. Nu e indicat să forțezi norocul săptămâna viitoare. Mai bine aștepți răbdător ca Universul să-și facă treaba. Toate la timpul lor. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Mihai Voropchievici îți spune ce provocări te așteaptă în săptămâna 7-13 septembrie

Berbec

Vei începe o nouă viață. Ai parte de revigorare pe toate planurile.

Taur

Se anunță câștiguri importante pe toate planurile, așa că ai toate motivele să fii fericit. Poți chiar să joci la Loto.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În cazul tău, nu ar fi indicat forțezi norocul. Trebuie să dai dovadă de calm și răbdare pentru a avea reușite.

Rac

Peste tine va veni uraganul. Te așteaptă bătălii furtunoase și numai cu răbdare le vei putea câștiga, așa că temperează-te cât poți de mult.

ADVERTISEMENT

Leu

Vei avea parte de vești bune. Un cadou, o surpriză plăcută, poate chiar și o sumă consistentă de bani, toate îți vor face săptămâna mai frumoasă.

Fecioară

În zilele următoare se va produce un salt rapid și semnificativ. Fii pregătit să-i faci față.

Balantă

La orizont se întrevede o dragoste nouă, pasională. Trebuie doar să îți deschizi inima și să nu o lași să scape.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Relaxează-te și lasă grijile în seama unei persoane apropiate. Va știi ea cum să procedeze, așa că ai suficient timp pentru odihnă și relaxare.

Săgetător

În această săptămână stai pe o pojghiță de gheață, așa că trebuie să fii extrem de prudent! Vei avea câștig de cauză dacă vei învăța să-l ierți pe cel de lângă tine.

Capricorn

E musai să te sfătuiești cu familia, pentru că numai așa vei putea găsi soluția la problema care te apasă. Fă-o, chiar dacă nu îți stă în caracter.

Vărsător

Schimbări majore atât în plan profesional, cât și în relația cu persoana iubită. Pe undeva te așteptai să se întâmple așa, chiar dacă vrei să pari surprins.

Pești

A venit momentul să-ți faci bagajul și să pleci în vacanța la care tânjeai de atâta amar de vreme. Nu mai privi înapoi, e momentul tău de relaxare.

ADVERTISEMENT