Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 8-14 februarie. Schimbări importante pentru Gemeni

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru fiecare zodie în săptămâna 8 - 14 februarie. Află ce se întâmplă în următoarele zile.
06.02.2021 | 20:23
Rune Voropchievici pentru saptamana 814 februarie Schimbari importante pentru Gemeni
Iată care sunt darurile runelor pentru săptămâna 8 - 14 februarie.
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici și runele sale îți spun ce surprize te așteaptă în săptămâna care se pregătește să înceapă și te sfătuim să fii cu ochii în patru. Nu de alta, dar se vor ține lanț, mai ales când vine vorba despre viața săptămânală.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, ar cam trebui să dai uitării grijile trecutului și să privești cu încredere spre viitor. Nu de alta, dar se anunță schimbări importante.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Capricornului, te așteaptă o săptămână marcată de protecție divină. Da, ai auzit bine. Ți se întinde o mână de ajutor tocmai când intri în colimatorul unei persoane importante. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Berbec

Ai o șansă mare. Se produce un salt calitativ rapid în existența ta. Cu alte cuvinte, ai dat lovitura.

ADVERTISEMENT

Taur

Afli un adevăr foarte important și ți se schimbă viața. Sau te marchează dintr-un anumit punct de vedere, așa că fii pregătit.

Gemeni

Ești în așteptarea unor schimbări importante și iată că vin. Ești într-o perpetuă căutare. Ai provocat undeva ceva și acum aștepți, nerăbdător, să aibă efect. Primește orice oportunitate cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești pus pe harță. Te cam ciondănești cu cei din jur și nu ar trebui. Tot tu câștigi, oricum. De ce să ieși în evidență cu orice preț?

Leu

Visezi la o dragoste nouă, fierbinte, pasională. Cine știe, poate îți surâde norocul. Fii cu ochii-n patru!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai parte de schimbări majore foarte rapide și trebuie să te adaptezi din mers. În caz contrar, se vor întoarce toate împotriva ta.

Balanță

Trebuie să schimbi macazul, să acționezi total diferit de cum ai acționat până acum. Asta dacă vrei să ai rezultate bune în săptămâna care stă să înceapă.

Scorpion

Ești într-o săptămână de mesaje, scrisorele de amor. E multă comunicare în viața ta. Nu cumva să ratezi ce ți se transmite. Oportunitățile vin pe diferite surse.

Săgetător

A trecut o bună bucată de vreme de la începutul anului și simți că trebuie să faci anumite schimbări. A venit momentul să găsești rezolvarea problemelor, cu ajutorul familiei.

Capricorn

Intri într-o protecție divină, din toate punctele de vedere. Anumite persoane te-au cam luat în colimator, așa că a picat la țanc.

Vărsător

Mobilizează-ți forțele, pentru că trebuie să-ți stabilești coordonatele. Dacă vei face asta, vei avea numai de câștigat.

Pești

Ești deja cu gândul la vacanță. Pregătește-ți bagajele, că pleci în călătorie.

ADVERTISEMENT