Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 8 – 14 martie. Zodia care primește mulți bani

06.03.2021 | 20:19
Rune Voropchievici pentru saptamana 8  14 martie Zodia care primeste multi bani
Rune Voropchievici pentru săptămâna 8 - 14 martie. Zodia care primește mulți bani. Sursa foto: captură antena 3
ADVERTISEMENT

Rune Voropchievici. Horoscopul runelor, realizat de cunoscutul numerolog pentru a doua săptămână din luna martie, vine cu vești extraordinare pentru unele zodii, dar și cu sfaturi pentru altele.

În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a prezentat seria de previziuni pentru săptămâna viitoare, una extrem de importantă, dat fiind faptul că include o zi specială, cea de 8 martie, Ziua Femeii.

ADVERTISEMENT

Unele zodii au noroc de foarte mulți bani în următoarea săptămână, în timp ce pentru altele e rost de dialoguri și discuții constructive cu cei din jur.

Rune pentru săptămâna 8 – 14 martie

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare sâmbătă seară, maestrul Mihai Voropchievici a făcut o serie de previziuni astrologice pregătite pentru întreaga săptămână care urmează. Se anunță zile interesante pentru mai toate zodiile.

ADVERTISEMENT

Berbec

Pentru săptămâna viitoare, cei din această zodie sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Să se pregătească de o săptămână mult mai bună, mult mai eficientă.

Taur

Își doresc să înceapă o viată nouă, iar luna asta le oferă, o viață nouă. Vorbim și de o bucurie, așadar, o săptămână extraordinară.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunteți sfătuiți să atacați toate problemele în altă modalitate, să schimbați tactica. Asta e soluția, schimbarea tacticii, ca la meciurile de fotbal.

Rac

Este o săptămână în care vin multe schimbări acasă, dar o mare schimbare vine foarte, foarte curând. Gânduri bune și cu reușite.

ADVERTISEMENT

Leu

Intră într-o săptămână cu fertilitate și belșug în care toate visele se împlinesc.

Fecioară

E o săptămână în care aveți de ales. Ori o schimbare de job, ori o schimbare de locuință. Veți reacționa favorabil la oricare dintre ele.

Balanţă

Veți vorbi mai puțin, vă veți menaja vocea. Vor vorbi numai în măsura în care credeți de cuviință.

Scorpion

Trebuie să vă mobilizați toate forțele pentru a stabili cine sunteți la dumneavoastră acasă, la muncă. Dacă vă consolidați poziția, sunteți cei care ați câștigat.

Săgetător

În afară de faptul că aveți protecție divină, se pare că în următoarea săptămână veți avea protecție împotriva tuturor lucrurilor rele.

Capricorn

Sunteți într-o săptămână a dialogurilor, a mesajelor. Veți primi un mesaj foarte, foarte important. Nu treceți pe lângă el pentru că s-ar putea să vă pară rău.

Vărsător

Reușiți să găsiți soluții la probleme, dar doar dacă primiți sfaturi. Din nou, nu discutați problemele care vă frământă, fapt pentru care trebuie să-i ascultați-i și pe cei din jur pentru că nu le puteți rezolva pe toate de unul singur.

Pești

Veți primi cadouri, surprize sau o sumă de bani foarte importantă în săptămâna care urmează. Cineva a uitat să vă trimită un cadou și a decis că acum este cazul să-l primiți.

ADVERTISEMENT