Pariuri sportive

Rupe Harry Kane „blestemul” la Euro 2024? Cota zilei la Anglia – Slovacia vă umple de bani

Anglia este principala favorită la câștigarea Euro 2024, iar cotele zilei oferite de Mozzart Bet la meciul cu Slovacia din optimile de finală vă pot aduce profituri însemnate.
29.06.2024 | 18:33
Rupe Harry Kane blestemul la Euro 2024 Cota zilei la Anglia  Slovacia va umple de bani
Victoria Angliei în meciul cu Slovacia din optimile de finală aduce profit pariorilor cu cota zilei de la Euro 2024. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Prestații sub așteptări ale Angliei la acest Campionat European, dar cu toate acestea specialiștii o văd în continuare principala favorită la câștigarea trofeului. Duminică, 30 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul din Gelsenkirchen, naționala Albionului va întâlni Slovacia în optimile de finală, prilej numai bun pentru microbiști să facă noi profituri cu ajutorul cotelor zilei oferite de MOZZART BET.

Mizați pe Anglia în optimea cu Slovacia și faceți bani cu cota zilei de la Euro 2024

Naționala Angliei începea cu ambiții mari Euro 2024, dar a dezamăgit crunt în faza grupelor. Nu atât din punctul de vedere al rezultatelor, cât al jocului prestat. A terminat prima în Grupa C, din care au mai făcut parte Serbia, Danemarca și Slovenia, însă bilanțul de o victorie și două egaluri, la care adăugăm și un golaveraj de doar 2-1, spune totul despre felul cum s-au prezentat băieții lui Southgate la acest European.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se poate spune că norocul i-a ieșit în cale selecționatei Albionului. Pentru că, beneficiind și un joc al rezultatelor extrem de favorabil, a nimerit pe partea inferioară de tablou, iar adversarii par a fi foarte accesibili. A evitat nume „grele” ca Spania, Germania, Franța sau Portugalia, pe care le poate întâlni abia în finală, și toată suflarea fotbalistică engleză visează cu ochii deschiși la primul titlu european din istorie.

Pe care l-a ratat la mustață la ediția precedentă, când a pierdut finala cu Italia pe „Wembley” la loviturile de departajare. Și-ar putea lua revanșa acum pentru acel eșec, însă pentru asta are nevoie să rupă și „blestemul” căpitanului Harry Kane, care nu a câștigat până acum în carieră nici măcar un singur trofeu.

ADVERTISEMENT

Contra Slovaciei, e clar că Anglia pleacă având prima șansă la calificare și nimeni nu crede că am putea asista la o surpriză de proporții. Ori cât de mult s-ar strădui slovacii, care au deja o „victimă” de marcă în Germania, la meciul de debut, când au învins o Belgie cu jucători mult mai valoroși și mai bine cotați.

Dar acum datele problemei sunt cu totul altele, favoritele nu-și mai permit niciun pas greșit, pentru că ar fi echivalent cu o eliminare din competiție. Iar pentru englezi ar cam fi cazul să dea drumul și „mașinăriei de goluri” cu care ne-a obișnuit, pentru a nu sta cu emoții până la final. Lucruri de care ar trebui să țină cont și microbiștii, care au posbilitatea să dea lovitura la MOZZART BET cu o cotă a zilei de 2,15 oferită pentru pronosticul „1 solist & TG 2-5” la meciul Anglia – Slovacia.

ADVERTISEMENT

Slovacia, primul obstacol în drumul Angliei spre titlul european

Slovacia a fost una dintre surprizele plăcute de la acest Campionat European, reușind calificarea în optimile de finală după ce a terminat pe locul 3 într-o grupă cu Belgia, Ucraina și România. Naționala pregătită de Francesco Calzona a învins surprinzător în primul joc Belgia cu 1-0, a pierdut neașteptat în fața Ucrainei cu 1-2 după ce a avut 1-0 la pauză, dar a obținut punctul „izbăvitor” în ultimul meci cu România.

Accederea în fazele eliminatorii poate fi considerată o mare performanță pentru slovaci, dar previziunile specialiștilor sunt că drumul lor se va opri în optimile de finală. În ciuda evoluției mai șterse din grupe, Anglia este un adversar de un alt calibru față de ce a avut parte Slovacia până acum și nu mai e loc de alte „minuni”.

ADVERTISEMENT

Lucru de care ar trebui să țină cont și microbiștii. Și dacă vor să obțină un profit substanțial la pariuri, nu au decât să mizeze cu încredere pe cota zilei de la MOZZART BET și pe pronosticul „1 solist & TG 2-5” la meciul Anglia – Slovacia din optimile de finală ale Euro 2024.

  • 2,15 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „1 solist & TG 2-5” la meciul Anglia – Slovacia din optimile de finală ale Euro 2024

ADVERTISEMENT