News

Ruptură totală între CTP și Prelipceanu. Jurnalistul își face emisiune proprie și nu o să mai apară la „Jurnalul de seară”

14.11.2019 | 18:31
Ruptura totala intre CTP si Prelipceanu Jurnalistul isi face emisiune proprie si nu o sa mai apara la Jurnalul de seara
CTP nu o să mai apară în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu și o să aibă propria emisiune pe Digi 24
ADVERTISEMENT

Ruptura de la Digi 24 dintre Cristian Tudor Popescu – CTP și redactoru-șef Cosmin Prelipceanu pare a fi definitivă. Astfel, CTP a anunțat că nu o să mai apară în emisiuni alături de Prelipceanu. În schimb, reputatul jurnalist va avea o emisiune proprie alături de Alina Manolache, care se va numi „Cap limpede”. Totul pare să fi pornit de la scandalul dintre CTP și Prelipceanu pe tema interviului pe care șeful Digi 24 l-a luat primarului Capitalei, Gabriela Firea și de care Popescu a spus că a fost mult prea moale.

Ruptură definitivă între CTP și Cosmin Prelipceanu, care nu vor mai fi în platou împreună

Astfel, Cristian Tudor Popescu nu va mai apărea joia în emisiunea „Jurnal de seară“, unde în ultimii cinci ani a fost invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu. Jurnalistul a confirmat informaţia pentru Paginademedia.ro, dar nu a vrut să dea mai multe detalii despre motivele din spatele acestei decizii.

ADVERTISEMENT

Ea vine însă la scurt timp după ce CTP l-a criticat în termini duri pe Cosmin Prelipceanu pentru prestația pe care a avut-o când a intervievat-o pe Gabriela Firea. El a spus atunci că Prelipceanu „nu a făcut decât să tacă asurzitor şi să dea din cap aprobator“. A urmat apoi o nouă discuție cu redactorul-șef Digi 24 în care i-a reproșat în față lipsa de incisivitate în fața primarului Capitalei.

CTP o să aibă o altă emisiune pe Digi 24, alături de Alina Manolache

Cu toate acestea, CTP a dezvăluit într-un editorial pe republica.ro şi că va apărea într-o nouă emisiune de la Digi24: „Stimaţi telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21.00, aşa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii cinci ani. Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21.00, voi fi invitatul tinerei şi talentatei jurnaliste Digi24 Alina Manolache, în noua emisiune intitulată `Cap limpede`“.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuroasă că, de vinerea aceasta, îl voi avea invitat permanent în cadrul emisiunii «Cap limpede» pe gazetarul Cristian Tudor Popescu. Împreună vom face o selecţie a evenimentelor politice, economice, sociale, externe, sportive şi cinematografice relevante pentru săptămâna care se încheie şi vom pune în context informaţiile. Emisiunea îşi propune o abordare inteligentă a temelor momentului. Telespectatorii se vor întâlni în fiecare vineri seară cu discursul tranşant, intuiţia aparte şi stilul inconfundabil ale gazetarului Cristian Tudor Popescu. Cu această ocazie îi învit pe telespectatori să ne urmărească şi îi asigur că vom contura o imagine corectă şi cât mai completă a celor mai importante evenimente“, a explicat și jurnalista Alina Manolache.