Sport

Ruptură definitivă între Cristiano Ronaldo și Manchester United? Reacția furioasă a lui Erik ten Hag: „Este inacceptabil!”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) pare să aibă zilele numărate pe Old Trafford. Lusitanul a intrat în conflict cu managerul lui Manchester United, Erik ten Hag (52 de ani).
03.08.2022 | 19:15
Ruptura definitiva intre Cristiano Ronaldo si Manchester United Reactia furioasa a lui Erik ten Hag Este inacceptabil
Ruptură definitivă între Cristiano Ronaldo și Manchester United? Reacția furioasă a lui Erik ten Hag: „Este inacceptabil!”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United pare că se apropie de final. După ce mai toată vara au apărut zvonuri că portughezul vrea să îi părăsească pe „diavolii roșii”, acum, managerul Erik ten Hag și-a exprimat nemulțumirile față de „șeptar”.

Erik ten Hag l-a criticat public pe Cristiano Ronaldo

Antrenorul olandez în vârstă de 52 de ani l-a criticat pe cvintuplul Balon de Aur pentru faptul că, la pauza meciului cu Rayo Vallecano, încheiat la egalitate, scor 1-1, a plecat de la stadion.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit pe teren în amicalul cu gruparea iberică și a început partida ca titular. Erik ten Hag l-a schimbat după 45 de minute, iar lusitanul nu a așteptat finalul meciului și a plecat, chiar dacă fotbaliștii lui United se aflau în continuare pe teren.

Deși de-a lungul verii a susținut că se bazează pe Ronaldo și că abia îl așteaptă la antrenamente, Erik ten Hag „a luat foc” după gestul fotbalistului în vârstă de 37 de ani, pe care l-a criticat public după remiza cu Rayo.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță nu accept așa ceva. Este inacceptabil. Suntem o echipă și toți ar trebui să rămânem până la finalul meciului”, a spus Erik Ten Hag, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Pentru „diavoli”, meciul cu Rayo Vallecano a fost ultimul înainte de startul noului sezon de Premier League. Manchester United va juca duminică, 7 august, de la ora 16:00, pe teren propriu, cu Brighton.

ADVERTISEMENT

Lusitanul forțează plecare de pe Old Trafford

Revenirea lui Cristiano Ronaldo a fost transferul anului 2021. Deși și-a exprimat mereu dragostea pentru clubul englez, CR7 nu mai vrea să continue la United, echipă cu care are contract până în vara lui 2023.

Ronaldo este dezamăgit de faptul că Man United nu va juca în UEFA Champions League, „diavolii roșii” fiind calificați doar în faza grupelor UEFA Europa League. Mai mult, CR7 n-ar fi mulțumit nici de campania de achiziții pe care a făcut-o ten Hag. În această vară, la United au ajuns Malacia, Lisandro Martinez și Eriksen.

ADVERTISEMENT

Cristiano a revenit foarte târziu la antrenamentele lui Manchester United. El a lipsit din stagiul de pregătire din Asia invocând „probleme personale”. Se pare însă că, în această perioadă, lusitanul și agentul său, Jorge Mendes, au căutat soluții pentru a se debarasa de tripla câștigătoare a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT