Fotbal intern

Ruptură definitivă între Daniel Niculae şi Pancu. “Nu mai avem ce să discutăm!”

31.07.2018 | 21:25
Ruptura definitiva intre Daniel Niculae si Pancu Nu mai avem ce sa discutam

Ruptură definitivă între Daniel Niculae şi Daniel Pancu, după ce atacantul în vârstă de 35 de ani care a evoluat şi pentru Astra Giurgiu şi-a anunţat plecarea de la Rapid. Mai mult, Niculae a renunţat şi la funcţia de preşedinte şi susţine că nu se va răzgândi. În ceea ce priveşte relaţia lui cu Daniel Pancu, a tacantul susţine că nu va mai putea fi refăcută.

“Nu cred că mai avem ce să discutăm, nu mai are rost. Ghetele trebuie să mi le mai iau. Cum să-mi iau la revedere de la vestiar, când acolo e casa mea? Mă duc și, dacă vreau să mă întâlnesc, mă întâlnesc când vreau, e a doua mea casă. Mi se pare normal să mă duc la vestiarul Rapidului. Eu sunt, am fost și voi rămâne ca acasă pe Giulești. Alții vin și pleacă, asta e diferența între mine și alții…alții care vin, se duc. Noi, că vorbesc în postura de suporter, vom rămâne tot timpul aici. (…) Normal, când joacă Rapidul, pe fiecare suporter ne înțeapă puțin inima”, a spus Daniel Niculae într-o emisiune de sport.

Ruptură definitivă între Daniel Niculae şi Pancu

Daniel Niculae s-a arătat dezamăgit de decizia lui Daniel Pancu de a mai rămâne la Rapid, chiar dacă l-a susţinut pe atacantul în vârstă de 35 de ani în discuţiile contradictorii pe care le-a avut cu Andrei Nicolescu şi Ovidiu Burcă, oamenii care se află la conducerea clubului care va evolua în sezonul 2018-2019 în Liga a 3-a.

“Foarte bine, ăsta e drumul pe care l-a ales el. Ce discuție? Am tot vorbit, am avut fel de fel de discuții, ne-am mai întâlnit, dar asta nu înseamnă că mai suntem prieteni. Știe foarte bine ce fel de persoană sunt, atât el, cât și Șumi. Și știe că, dacă am luat o decizie și am spus anumite lucruri, nu mă întorc. Îmi dă dreptate, dar el n-a fost niciodată un imbold pentru conducerea cealaltă, de cealaltă parte….el a fost director tehnic și directorul tehnic are parte doar de tehnic. Acum probabil se va implica mai mult și trebuie să se implice mai mult, pentru că, rămânând doar el, o să trebuiască să fie mai atent în legătură cu această relație conducere-echipă”, a explicat Daniel Niculae.

Ce spunea Daniel Pancu despre Niculae

Daniel Pancu şi Daniel Niculae se bucură după ce au câştigat campionatul cu Rapid
Daniel Niculae şi Daniel Pancu s-au bucurat împreună pentru promovarea în Liga 3 cu Rapid Bucureşti

“Au fost cele mai grele trei săptămâni din cariera mea. Am plecat cu Nico la un drum, fără acte, pentru reînvierea Rapidului. Acum este şi cu acte. Trei săptămâni nu am ştiut ce să fac. Am încercat să găsesc o soluţie. Toată lumea mi-a spus, rămâi acolo şi încearcă să îl convingi să revină. E imposibil. Este o pierdere imensă şi sportiv şi spiritual. Este cea mai grea perioadă şi nu ştiam ce hotărâre să iau. Toată lumea mi-a spus mergi înainte şi încearcă să îl convingi şi pe el. Am încercat să îl conving. E foarte supărat pe mine. În luna martie a mai avut intenţia să plece. El e supărat pe mine, eu sper să fie din nou prietenul meu”, a spus Daniel Pancu

Rapid Bucureşti va juca primul meci din noul sezon competiţional cu Viitorul Domneşti, în primul tur al Cupei României, partidă care va avea loc miercuri, 1 august, de la ora 17.30.