Sport

Ruptură definitivă între Lionel Messi și FC Barcelona?! Joan Laporta, motivul care face imposibilă revenirea pe Camp Nou

Fanii Barcelonei visează la o revenire a lui Lionel Messi pe Camp Nou, dar acest lucru pare imposibil în acest moment. Argentinianul are un ghimpe împotriva președintelui Joan Laporta.
27.05.2022 | 12:55
Ruptura definitiva intre Lionel Messi si FC Barcelona Joan Laporta motivul care face imposibila revenirea pe Camp Nou
Leo Messi n-ar mai vrea să revină la Barcelona din cauza lui Joan Laporta. FOTO: hepta.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși a trecut aproape un an de când Lionel Messi (34 de ani) a ajuns la PSG, lumea continuă să vorbească despre o posibilă revenire la Barcelona. Unul dintre oamenii care abordează frecvent această temă este președintele catalanilor Joan Laporta, ceea ce nu este deloc pe placul argentinianului și al anturajului său.

Lionel Messi a întors armele! Nu mai vrea la Barcelona din cauza lui Joan Laporta

Recent, oficialul grupării blaugrana și-a exprimat din nou regretul cu privire la rezultatul negocierilor pentru prelungirea contractului lui Messi, care, în 2021, a plecat după 21 de ani din Catalunia.

ADVERTISEMENT

„Messi a plecat cum a plecat. Cu toții ne-am fi dorit să își încheie cariera aici, dar din anumite motive nu s-a putut. Nu s-a întâmplat acest lucru din cauza fair-play-ului ligii spaniole și a ofertei venite de la PSG.

Acești actori, când intră într-o dinamică ca aceasta, constată că nu pot pleca pentru că operațiunile valorează câteva milioane de euro”, a declarat Joan Laporta, într-un interviu pentru Esportiu.

ADVERTISEMENT

Potrivit Cadena SER, Lionel Messi și anturajul său s-au săturat de ieșirile lui Joan Laporta. Jorge Messi, tatăl și impresarul superstarului de la PSG, ar fi discutat în urmă cu câteva luni cu președintele Barcelonei pentru a-l ruga să nu mai vorbească despre fiul său.

Conversația a fost una prietenoasă, dar se pare că aceasta n-a fost suficientă. Joan Laporta a abordat din nou subiectul Messi în această săptămână, declarații care i-ar fi enervat teribil pe apropiații sud-americanului.

ADVERTISEMENT

PSG vrea să-l trimită pe Neymar înapoi pe Camp Nou

Declarațiile lui Joan Laporta în legătură cu Lionel Messi au venit în contextul în care mai aproape de Camp Nou ar fi mai degrabă Neymar decât playmakerul argentinian. Brazilianul mai are contract cu parizienii până în vara lui 2025, dar șeicii qatarezi ar cam vrea să scape de acesta.

„Cui nu-i place Neymar? Este un jucător excepțional, dar mai are contract cu PSG încă trei ani. Aceși fotbaliști care au semnat cu echipe precum PSG sunt de neatins când vine vorba de bani. Nu putem să îi cumpărăm oricât ar fi prețul. Ar fi irațional.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi jucători liberi și sunt și de o calitate excepțională și au mai și jucat la Barca, atunci ar fi altceva. Dar totuși ar rămâne la latitudinea antrenorului dacă ei se încadrează sau nu în noul nostru proiect”, a spus Laporta, în același interviu în care a vorbit despre Messi.

ADVERTISEMENT