Fotbal international

Ruptură definitivă între Mino Raiola și Manchester United: „Jur că nu le mai aduc jucători! I-ar fi ruinat și pe Maradona, Pele sau Maldini!”

31.12.2019 | 16:55
Ruptura definitiva intre Mino Raiola si Manchester United Jur ca nu le mai aduc jucatori Iar fi ruinat si pe Maradona Pele sau Maldini
ADVERTISEMENT

Mino Raiola, cel mai de succes impresar din fotbal în acest moment, este foarte supărat pentru că lumea îl prezintă drept principalul vinovat pentru care Erling Haaland nu a mai ajuns la Manchester United și s-a transferat la Borussia Dortmund.

Mino Raiola refuză să mai trimită jucători la Manchester United

Mino Raiola a declarat că refuză să mai trimită fotbaliști la Manchester United, pentru că „diavolii roșii” îi strică: „De astăzi înainte nu le mai aduc niciun fotbalist.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost în stare să-i ruineze până și pe Diego Maradona, Pele și Paolo Maldini”.

Impresarul italian a mai vorbit și despre situația lui Paul Pogba: „Pentru Paul m-am certat până și cu Sir Alex Ferguson! El era singurul care îi spunea nu la antrenamente și asta nu i-a plăcut niciodat, din acest motiv dă vina pe mine

Acum problema lui Paul este Manchester, un club departe de realitatea fotbalistică. Lui îi trebui un club exact cum era Juventus când el a ajuns acolo”.

ADVERTISEMENT

„Haaland nu a avut nimic cu United sau cu Ole!”

Mino Raiola a mai declarat că alegerea lui Erling Haaland nu are de-a face cu el, deși el e impresarul lui: „La Manchester este o harababură! Nimeni nu mai înțelege nimic și nu au un plan sportiv.

„Posibil că asta a simțit și Erling atunci când a ales Borussia, decizia lui nu are nimic de-a face cu o ură ascunsă pentru Manchester United sau Ole.

ADVERTISEMENT

A ales să meargă unde este mai bine pentru cariera lui de fotbalist profesionist, iar Borussia Dortmund este o rampă perfectă de lansare pentru un tânăr jucător”, a încheiat Mino Raiola.

  • 10.000.000 de euro a câștigat din comisioane Mino Raiola din transferul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund, aproape jumătate din suma de transfer
  • 45.000.000 de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: