Sport

Iuliu Mureșan a fost la Săftica pentru o discuție cu jucătorii și cu Flavius Stoican. Ce pact are Muri cu antrenorul. Update exclusiv

Este ruptură totală la Dinamo, club care se află în cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Toţi s-au dezis de Flavius Stoican înainte de meciul cu U Craiova.
11.02.2022 | 12:12
Iuliu Muresan a fost la Saftica pentru o discutie cu jucatorii si cu Flavius Stoican Ce pact are Muri cu antrenorul Update exclusiv
ADVERTISEMENT
11-02-2022
10:25

Iuliu Mureșan, la antrenamentul lui Dinamo

Administratorul special Iuliu Mureșan a mers în această dimineață la Săftica pentru a asista la antrenamentul de recuperare de după umilința cu Universitatea Craiova.

El va avea o discuție cu jucătorii și cu Flavius Stoican, nefiind exclus chiar să-i anunțe că pleacă de la Dinamo! Dacă Mureșan va pleca, o va face și Stoican! Aceasta este înțelegerea dintre ei, din informațiile FANATIK.

Mult mai probabil este ca Mureșan și Stoican să rămână și pentru meciul cu UTA, de duminică, soarta celor doi urmând să fie decisă săptămâna viitoare.

11-02-2022
10:22

Dinamo este în vrie, iar ultimele rezultate ale “câinilor”, înfrângeri ruşinoase în Casa Pariurilor Liga 1, au produs o ruptură totală. FANATIK a aflat câteva dintre culisele situaţiei incredibile în care se află formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde toţi s-au dezis de Flavius Stoican.

Culisele rupturii totale de la Dinamo. Florin Răducioiu a refuzat să mai stea pe bancă

Din informaţiile FANATIK, Florin Răducioiu nu a vrut să mai stea pe banca lui Dinamo, la meciul cu U Craiova. Fostul atacant, numit în funcţia de director sportiv, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, stătuse pe bancă etapa anterioară, la umilinţa cu FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Răducioiu a refuzat să mai stea pe banca lui Dinamo, după ultimele rezultate dezastruoase ale echipei, şi pare să se fii distanţat și el de Flavius Stoican. Antrenorul “câinilor” este intens contestat de fani, după înfrângerile grele din startul anului.

De altfel, la schimbările efectuate de Dinamo, în meciul cu U Craiova, tabela care arată numerele jucătorilor a fost ţinută de Bobi Verdeş, antrenorul secund al lui Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan nu a mai venit la meci. La ultima absenţă își pregătea demisia

FANATIK a aflat că Iuliu Mureşan nu a mai venit la meciul Dinamo – U Craiova, chiar dacă în cursul zilei fusese la club. Astfel, la duelul din etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1, Flavius Stoican a fost părăsit de toţi.

La ultima absenţă din loja lui Dinamo, la meciul cu Farul, Iuliu Mureşan se gândea să-şi dea demisia, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Anterior acestui episod, oficialul “câinilor” evitase să mai apară cu declaraţii de presă.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după acest episod, Iuliu Mureşan a decis să-l demită pe Mircea Rednic, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK, şi să-l schimbe cu Flavius Stoican.

„Nu pot să spun deocamdată public dacă voi pleca sau nu, dar în mare am luat o decizie. Nu iau hotărâri la cald. Deci voi cântări foarte bine, o să stau să mă gândesc. Jocul echipei mă supără, faptul că am venit cu un gând şi lucrurile s-au transformat”, spunea Iuliu Mureşan, într-un interviu pentru FANATIK, după meciul cu Farul, din decembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Dinamo, dezastru în mandatul lui Flavius Stoican

Flavius Stoican a fost numit în locul lui Mircea Rednic la finalul anului trecut, însă al treilea lui mandat pe banca tehnică a “câinilor” este un adevărat dezastru. Echipa a pierdut patru meciuri consecutive şi a încasat 15 goluri.

Dinamo a fost învinsă de FC Argeş, scor 1-2, după care au venit trei umilinţe grele pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare: 0-3 cu FCSB, 0-4 cu FC Botoşani şi 1-6 cu U Craiova.

După 25 de etape, Dinamo ocupă penultimul loc şi are un punct mai mult decât Academica Clinceni, “lanterna roşie” a clasamentului. “Câinii” sunt la 12 puncte de Gaz Metan Mediaş, echipă care se află pe poziţia a 14-a, care duce în barajul pentru rămânerea în prima ligă.

ADVERTISEMENT