Sport

Ruptură în vestiar între “greii” lui Dinamo. Reacție de ultimă oră a lui Steliano Filip. Foto

Situația de la Dinamo se complică, iar acum, a apărut o ruptură în vestiar între „greii” echipei. Steliano Filip a reacționat instant pe rețelele de socializare.
07.12.2021 | 20:37
Ruptura in vestiar intre greii lui Dinamo Reactie de ultima ora a lui Steliano Filip Foto
Ruptură în vestiar între "greii" lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures..eu
ADVERTISEMENT

Mesajul postat de Steliano Filip i se adresează lui Gabi Torje, cel care a spus clar că nu va pleca de la Dinamo, lămurind și problema salariului său.

După meciul cu Academica Clinceni, scor 0-1, Cosmin Matei și Steliano Filip au fost scoși din lot de Mircea Rednic, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Ruptură în vestiar între “greii” lui Dinamo

Situația de la Dinamo pare că se deteriorează odată cu trecerea timpului, iar acum, vestiarul „câinilor” a suferit o ruptură chiar între doi dintre jucătorii de bază ai echipei.

Steliano Filip, care a fost exclus din lot de Mircea Rednic după înfrângerea cu Academica Clinceni, s-a supărat pe Gabi Torje, care a anunțat că rămâne la club.

ADVERTISEMENT

Fundașul „câinilor” se aștepta că Gabi Torje să ia atitudine împotriva antrenorului, lucru care nu s-a întâmplat, motiv pentru care a postat un mesaj sugestiv pe Instagram.

„Oamenii își schimbă sentimentele și comportarea la fel de repede cum își schimbă interesele!”, a fost citatul postat de Steliano Filip pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Steliano Filip. Sursă foto: Instagram
Mesajul postat de Steliano Filip. Sursă foto: Instagram

„Vreau să ajut Dinamo, dar nu pot de la echipa a doua!”

Steliano Filip a comentat decizia lui Mircea Rednic de a-l trimite pe el și pe Cosmin Matei la formația a doua, declarând că vrea să ajute în continuare echipa:

„Respect decizia antrenorului de a nu fi în lotul primei echipe. Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să ajut Dinamo să își revină cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Eu am avut oferte multe mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici. Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine.

Vreau să îmi văd de treaba mea și să ajut Dinamo. Nu pot ajuta cu nimic însă dacă sunt la echipa a doua”.

„Nu mai vreau să existe scandaluri în presă, așa cum a fost în ultima vreme. Mă simt acuzat și nu am nicio vină și nicio legătură! Repet, tot ce vreau e să se salveze echipa

Dacă nu marchezi, n-ai cum să obții măcar un punct. E normal să ne certe Mircea Rednic, noi suntem cei care intră pe teren”, a mai spus Steliano Filip pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT