Fotbal intern

Ruptură între Victor Piţurcă şi Universitatea Craiova? „Piți”, singurul absent de la serbarea de Crăciun

10.12.2019 | 21:43
Ruptura intre Victor Piturca si Universitatea Craiova Piti singurul absent de la serbarea de Craciun
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a fost foarte supărat pentru înfrângerea suferită de Universitatea Craiova în ultima etapă de campionat cu Astra Giurgiu (0-1) și a oferit o declarație în care lăsa de înțeles că ia în calcul și o despărțire de olteni. „Piți” a fost singurul absent de la petrecerea de Crăciun a juniorilor Craiovei.

Ruptura dintre Victor Pițurcă și Universitatea Craiova

Victor Pițurcă a ajuns pe banca tehnică a oltenilor în luna septembrie și toți fanii Universității Craiova și-au pus mari speranțe în el. Totuși, evoluțiile oltenilor nu au fost unele dintre cele mai bune, deși Craiova păstrează șanse reale la titlu.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul meciului cu Astra Giurgiu, „Piți” a lăsat de înțeles că poate pleca după ultimele două meciuri din acest an: „După astea două meciuri tragem linie și facem planuri. Dacă mai e cazul”.

Declarația a fost neașteptată, iar absența sa de la serbarea de Crăciun întărește suspiciunile în privința plecării de la formația din Bănie. Mai mult decât atât, Pițurcă a fost singurul absent de la serbarea de Crăciun, în rest toată echipa Craiovei a fost prezentă.

ADVERTISEMENT

Pițurcă a fost supărat după ultima înfrângere

Victor Pițurcă a fost supărat după ultima înfrângere din campionat și a declarat că echipa sa este într-o depresie fotbalistică: „E criză, putem spune asta. Fotbalul se joacă pe goluri, dacă nu marchezi, se întâmplă ce s-a întâmplat. Am controlat prima repriză, apoi, ca de obicei, am intrat într-o depresie fotbalistică”.

„Nu e vorba de ritm. Ce, Astra a avut ritm? A jucat ca de obicei. A fost vorba de combinații, de pasele jucătorilor. A fost vorba și de valoare, de calitatea jucătorilor”, a mai spus tehnicianul oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Am avut șansa de a marca și nu am făcut-o, cu Astra asta trebuia să facem. Chiar dacă se apărau, noi trebuia să marcăm. Nu sunt nervos. Sunt supărat pentru eșec. M-am obișnuit cu înfrângerile la Craiova, nu mai sunt nervos”, a continuat fostul selecționer al României.

„Mai sunt două jocuri și trebuie să obținem maxim din acestea. Cu Voluntari, apoi vedem. Vom creiona pe viitor strategia. În prima repriză nu s-a întâmplat nimic deosebit, dar nu vreau să mai vorbesc pentru că e bucătăria noastă. Asta vom discuta la ședințele interne”, a precizat antrenorul Craiovei.

ADVERTISEMENT

„Concluzia e una: jucăm, dominăm adversarul, dar nu marcăm. Asta s-a întâmplat și cu Sepsi, și azi. Nu sunt mulțumit de niciun jucător când pierde echipa. Ivan a avut o problemă azi-noapte. L-am băgat așa bolnav cum era”, a ținut să precizeze Victor Pițurcă despre situația lui Andrei Ivan.

  • 63 de ani a împlinit Victor Pițurcă pe 8 mai

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,35 este cota pentru un 1 solist. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT