Ruptură totală Budescu-FCSB. “Cel mai grav este că a început să nu-l mai afecteze!”

Iuliana Spirache   
în Casa Pariurilor Liga 1
08/05/2018, 18:02
Ruptură totală Budescu-FCSB. “Cel mai grav este că a început să nu-l mai afecteze!”
Constantin Budescu, jucătorul formaţiei FCSB, aflat în conflict cu oficialii "roş-albaştrii".

Ruptură totală Budescu – FCSB! Florin Lovin, impresarul mijlocaşului în vârstă de 29 de ani a vorbit despre situaţia în care jucătorul său se află şi a dezvăluit că nu ştie dacă Constantin Budescu a fost înlocuit după o decizie luată de Nicolae Dică, ori Gigi Becali este cel care a făcut mutarea.

Mai mult, Florin Lovin susţine că Budescu nu mai este afectat de deciziile oficialilor de la FCSB de a-l înlocui după primele 45 de minute, iar fostul fundaş al “roş-albaştrilor” a tras un semnal de alarmă. Mai mult, Lovin crede că Budescu şi conducerea FCSB-ului ar trebui să poarte o discuţie bărbătească.

Rutură totală Budescu – FCSB

“E incredibil ce se întâmplă. Nu înţeleg atitudinea antrenorului sau a patronului. Nu ştim exact cine face aceste schimbări. Ca patron sau ca antrenor, e incredibil că nu-ţi urmăreşti interesul. Nu ai cum să scoţi un jucător ca Budescu şi să strici o relaţie cu el. Cred că acolo trebuie să existe o discuţie bărbătească după primul meci din play-off. A fost o discuţie, dar a rămas fără concluzii. Drept dovadă, meci de meci, Budescu este schimbat după prima repriză. Cel mai bun om al tău este eliminat. Cel mai grav este că a început să nu-l mai afecteze. Când simţi o atitudine urâtă din partea antrenorilor şi a patronului, nu este bine pentru nimeni , a declarat impresarul lui Constantin Budescu, Florin Lovin, pentruTelekom Sport.

Închide ×