Fotbal intern

Ruptură totală între Dică şi Alibec! Scandal uriaş la antrenament. “Puşcărie de antrenor!”

15.05.2018 | 10:36
Ruptura totala intre Dica si Alibec Scandal urias la antrenament Puscarie de antrenor

Ruptură totală între Dică şi Alibec! Antrenorul formaţiei FCSB a decis să-l scoată din lot pe Denis Alibec înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova, iar între cei doi nu mai există cale de împăcare. Nicolae Dică a dezvăluit care a fost principala nemulţumire a atacantului român, cel care îl învinovăţeşte pe tehnician de forma lui slabă de la FCSB.

“A fost decizia mea ca Alibec să nu facă parte din lot. Nu vreau să intru în amănunte cu privire la ce s-a întâmplat. Din ce a spus el, eu sunt principalul vinovat că el nu marchează goluri. Nu o să mai am nicio discuţie, ce să mai am?”, a spus Nicolae Dică la finalul meciului Craiova – FCSB, scor 0-1.

Cum a apărut ruptura între Dică şi Alibec

Se pare că decizia luată de Nicolae Dică de a-l scoate din lot pe Denis Alibec a fost luată după ce a avut loc un scandal între cei doi, chiar în faţa tuturor jucătorilor de la FCSB. Atacantul l-a jignit pe antrenorul “roş-albaştrilor”, iar cel din urmă nu a rămas dator şi l-a luat la mişto pe Alibec.

Vârful s-a enervat când Nicolae Dică i-a făcut mai multe observaţii în timpul unui antrenament. “Bă, da’ mai lasă-mă, că m-ai zăpăcit! Numai de mine te iei întruna!”, a spus Alibec, iar antrenorul l-a luat peste picior. “Să vorbeşti când oi da şi tu vreun gol la Steaua”, Conform gsp, scandalul nu s-a oprit aici, iar Denis Alibec a explodat: “Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbeşti, mă? Eşti o puşcărie de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu”, moment în care Dică l-a scos din lot pe atacant.