Fotbal intern

Ruptură totală între Gigi Becali și Mirel Rădoi. “El nu vorbește cu mine, nu a venit nici la nuntă!”

18.10.2019 | 08:23
Ruptura totala intre Gigi Becali si Mirel Radoi El nu vorbeste cu mine nu a venit nici la nunta
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că între el și Mirel Rădoi s-a produs o ruptură totală și că selecționerul echipei naționale a României U21 a refuzat să participe la nunta fiicei sale, deși s-a aflat pe lista puținilor oameni din lumea fotbalului românesc care au fost invitați de patronul FCSB-ului la marele eveniment.

Ruptură totală între Gigi Becali și Mirel Rădoi

Mai mult, Gigi Becali a confirmat că evoluțiile bune ale lui Andrei Vlad la echipa națională a României U21 din meciurile cu Ucraina U21 și Irlanda de Nord U21 l-au făcut să îl ceară pe goalkeeper în poarta FCSB-ului și crede că selecționerul reprezentativei de tineret i-a dat o mână de ajutor titularizându-l pe Vlad.

ADVERTISEMENT

“Cu ce să mă ajute Rădoi, dacă el nu vorbește cu mine. Nu vorbește cu mine, nu a venit nici la nuntă. Cu ce să mă ajute? Aaa, poate așa din dragoste, să transmită dragoste naș-fin, dar el nu vorbește cu mine, dacă nu a venit nici la nuntă”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Mirel Rădoi urmărind un meci al echipei naționale a României U21
Mirel Rădoi urmărind un meci al echipei naționale a României U21

De ce n-a mers Mirel Rădoi la nunta Teodorei Becali

Mirel Rădoi a fost invitat de Gigi Becali la nunta Teodorei, petrecere la care au participat mai mult de 700 de persoane, dar selecționerul echipei naționale a României U21, finul latifundiarului din Pipera, n-a participat la marele eveniment.

ADVERTISEMENT

“Am invitație, dar nu am cum să plec din cantonamentul echipei naționale, să mă prezint la astfel de evenimente”, a declarat Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României, înaintea meciului pe care tricolorii mici l-au jucat cu Irlanda de Nord.

Mirel Rădoi a fost antrenor principal la FCSB în perioada iunie 2015 – noiembrie 2015, atunci când vicecampioana României a bifat 13 victorii, 7 remize și 9 eșecuri în 29 de meciuri. După ce a plecat de la formația roș-albastră, Mirel Rădoi a fost director sportiv la echipa națională a României U21, iar apoi antrenor principal la reprezentativa de tineret.

ADVERTISEMENT
Tags: