Fotbal intern

Ruptură totală între Magaye Gueye și Dinamo: “S-a încheiat totul!”. “Câinii” vor despăgubiri. Exclusiv

05.04.2021 | 16:42
Ruptura totala intre Magaye Gueye si Dinamo Sa incheiat totul Cainii vor despagubiri Exclusiv
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină la controlul anti-doping de la meciul Dinamo-FCSB din Cupa României, pe 10 februarie. Atacantul este suspendat provizoriu, însă oficialii de la Dinamo susțin că între cele două părți colaborarea s-a încheiat indiferent de sentință. 

Singurul lucru pentru care contractul lui Magaye cu Dinamo nu este încă reziliat este lipsa sentinței pe care Agenția Națională Anti-Doping o va lua după alte audieri ale fotbalistului. Este un proces de durată.

ADVERTISEMENT

Ruptură totală între Magaye Gueye și Dinamo: “S-a încheiat totul!”

Marius Nicolae a declarat pentru FANATIK că între Magaye Gueye și Dinamo totul s-a încheiat, iar după aflarea sentinței, clubul va merge mai departe și va solicita despăgubiri din partea fotbalistului:

“Acum este suspendat. Între Magaye și Dinamo s-a încheiat totul și o să vedem după sentință finală ce pași vom urma. Am spus-o și la vremea aceea, nu avem cum să lăsăm lucrurile așa. Vor urma niște măsuri pe care va trebui să le luăm în cazul lui”, a spus Nicolae pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Suspendarea lui Gueye a căzut cum nu se putea mai rău: “Puteam să îl dăm afară, dar nu aveam soluții”

Suspendarea lui Magaye Gueye a căzut cum nu se poate mai rău pentru Dinamo. “Câinii” l-au pierdut în meciul cu Sepsi de pe 13 februarie pe Adam Nemec și apoi a venit suspendarea lui Gueye, echipa fiind nevoită să improvizeze în atac.

Antrenorul de atunci al lui Dinamo, Jerry Gane, a spus că Magaye Gueye a fost păstrat în lot doar pentru că nu existau alte soluții pe postul de atacant, episodul “jacuzzi” fiind aproape să îl coste locul în echipă:

ADVERTISEMENT

“Puteam să-l dau afară, numai că nu aveam soluții. În afară de el și de Nemec, restul erau doar jucători tineri. Situația nu era de așa natură încât să renunțăm ușor la jucători”, a declarat Jerry Gane la Digisport.

Depistat pozitiv după meciul cu Voluntari!

În acest moment, atacantul este suspendat temporar până la soluționarea cazului. Magaye Gueye a avut o audiere online cu reprezentanții Agenției Naționale Anti-Doping, însă urmează să mai fie audiat până la o decizie.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci în care a evoluat Magaye Gueye pentru Dinamo a fost deplasarea de la Voluntari de pe 8 martie, încheiat 1-1. Gueye a fost depistat pozitiv la câteva zile după meci, informație dezvăluită exclusiv de FANATIK și este suspendat provizoriu.

  • 3 goluri a marcat Gueye pentru Dinamo în acest sezon
  • 30 iunie 2022 este contractul semnat de atacantul francez cu Dinamo

 

ADVERTISEMENT