Fotbal intern

Ruptură totală Ionel Dănciulescu – Dinamo. “Nu mai merg la meciuri! Au spus că nu e benefică prezenţa mea!”

03.10.2018 | 12:19
Ruptura totala Ionel Danciulescu  Dinamo Nu mai merg la meciuri Au spus ca nu e benefica prezenta mea

Ruptură totală între Ionel Dănciulescu şi Dinamo! Fostul atacant al echipei din “Ştefan cel Mare” a renunţat la postul de director general al clubului înaintea meciului pierdut de Dinamo la Iaşi, dar a dorit să fie alături de echipa pregătită de Claudiu Niculescu. Astfel, la rugămintea antrenorului a mers la meciul din Cupă cu Brăila care a avut loc la Galaţi (1-3), dar şi la cel cu Sepsi (0-0).

Ionel Dănciulescu a dezvăluit că nu va mai merge la meciurile echipei FC Dinamo Bucureşti şi a explicat de ce. Fostul oficial al “câinilor” a dezvăluit că un om din cadrul clubului i-a transmis prin intermediul unui prieten că prezenţa sa la meciurile formaţiei din “Ştefan cel Mare” nu este benefică.

De unde a pornit ruptura totală dintre Ionel Dănciulescu şi Dinamo

“Am apărut la rugămintea lui Claudiu, m-a rugat să vin la cele două meciuri, de aceea am fost şi la Galaţi. Promit că de astăzi nu mă voi mai duce la niciun meci al lui Dinamo. O persoană dragă mie m-a sunat ieri, că altcineva din club i-a spus că nu e benefică prezenţa mea în jurul echipei şi lucruri de genul ăsta”, a spus Ionel Dănciulescu pentru o emisiune de sport.

“Dacă cei de la Dinamo se concentrează pe faptul că prezenţa mea nu este benefică în jurul echipei, înseamnă că toate celelalte probleme de la echipă sunt rezolvate. Nu mi-a interzis nimeni, dar e mai bine aşa. Probabil şi faptul că sunt prieten cu Claudiu, jucătorii ţin la mine şi avem o relaţie specială, au afectat. Ei ar fi trebuit să valorifice într-un mod pozitiv relaţia specială cu jucătorii. Ştii la ce mă refer”, a mai spus Danciu.

Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu au jucat împreună la Dinamo
Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu în perioada când jucau împreună pentru DInamo

Ionel Dănciulescu: “Fac un pas în spate!”

“E momentul să fac un pas în spate, nu o să mă mai duc la meciuri, o să fiu susţinătorul lor din faţa televizorului, o să îl susţin pe Claudiu din toate punctele de vedere, pentru că vorbesc destul de des cu el. Nu am spus de şefii de la Dinamo, am spus că e vorba de cineva din club. Ar fi sunat o persoană la care eu ţin foarte mult şi e mai bine aşa”, a încheiat fostul atacant al lui Dinamo.