Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ruptură totală la Universitatea Craiova! Cum se vor comporta Ivan și Markovic față de Mirel Rădoi. Video Exclusiv

Mirel Rădoi a exclus din lot patru fotbaliști de la Universitatea Craiova printre care Ivan și Markovic. La Fanatik Superliga s-a discutat despre reacția celor doi jucători.
15.11.2022 | 10:52
Ruptura totala la Universitatea Craiova Cum se vor comporta Ivan si Markovic fata de Mirel Radoi Video Exclusiv
Andrei Ivan și Jovan Markovic au fost excluși în lot de Mirel Rădoi. Invitații emisiunii Fanatik Superliga au dezvăluit cum se vor comporta cei doi jucători ai „Științei”. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a avut un discurs dur după remiza, scor 2-2 cu Rapid din Giulești. Tehnicianul oltenilor dezvăluia la finalul meciului că i-a exclus din lot pe Ivan, Markovic, Hanca și Vînă. În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, invitații emisiunii Bănel Nicoliță, Robert Niță și Adrian Ilie au vorbit despre reacția celor doi jucători din ofensiva „Științei”.

Adrian Ilie, despre reacțiile lui Ivan și Markovic la Fanatik Superliga:„Ar trebui să lase capul în jos”

Adrian Ilie, invitat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a comentat situația de la Universitatea Craiova. Fostul fotbalist al FCSB-ului este de părere că cei doi atacanți ar trebui să accepte decizia lui Rădoi cu capul plecat.

ADVERTISEMENT

„O să se pună la treabă dacă vor să mai joace în primul 11. Ar trebuie băieții să lase capul în jos, să asculte de Rădoi și să se pună la treabă”, au fost cuvintele lui Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță a mărturisit că declarația lui Mirel Rădoi ar fi trebuit să-l motiveze pe Jovan Markovic. Vârful Universității Craiova a fost exclus din lot de Mirel Rădoi din cauza kilogramelor în plus. „Markovic trebuia să doarmă în saună după declarația asta. Trebuia să doarmă în saună, apoi să se ducă la stadion ‘uite, mister am un kg jumătate în minus’, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Verdict dur după înlăturarea lui Ivan și Markovic din lot: „Așa de buni sunt că joacă bine și fără ei”

Andrei Ivan și Jovan Markovic nu au făcut parte din lotul Universității Craiova pentru derby-ul cu Rapid din Giulești, încheiat, scor 2-2. Elevii lui Mirel Rădoi au avut o prestație bună și fără cele două piese de bază, iar aspectul a fost remarcat și de Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Așa de buni sunt că se vede că joacă bine și fără ei. Nu sunt chiar așa de buni, dar fac parte dintr-un lot. Rotaru a investit bani în acești jucători și el trebuie să-i antreneze. Vedem cu cine joacă Rădoi pentru că el trebuie să joace cu un 11 cu care să câștige.

ADVERTISEMENT

Nici eu nu sunt de acord, să-l bag pe Markovic în teren când fuge cu vreo 4-5 kg în plus, pentru că și eu am făcut-o și nu era bine de loc”, a declarat Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță, convins că Mirel Rădoi a avut discuții nenumărate cu jucătorii Universității Craiova

Robert Niță este convins că situația tensionată de la Universitatea Craiova a izbucnit încă din vară, când Rădoi a devenit antrenorul formației lui Mihai Rotaru, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fostul fotbalist al Rapidului este convins că Rădoi a avut mai multe discuții cu fiecare jucător în parte.

ADVERTISEMENT

„Te poți gândi că s-a săturat să tot vorbească cu ei de când e antrenor acolo, din vară și asta a fost ultimul avertisment și de data asta și public? Mi-e greu să cred că s-a întâmplat în ultima săptămână doar o dată. S-au întâmplat într-o săptămână și s-a umplut paharul. Rădoi cred că a vorbit cu fiecare în parte de n ori”, au fost cuvintele lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Bănel Nicoliță, sare în apărarea lui Rădoi: „Mirel nu lua atitudinea asta dintr-odată”

Bănel Nicoliță și-a exprimat, de asemenea, părerea despre declarațiile lui Mirel Rădoi. Fostul fotbalist de la FCSB îi dă dreptate lui Robert Niță. „Eu îl cunosc foarte bine pe Rădoi. E clar că s-a întâmplat de mai multe ori. Mirel nu lua dintr-odată atitudinea asta, să iasă public și să vorbească despre jucători.

Ca jucător a avut personalitate și-a asumat tot și la antrenamente venea și ne spunea dacă vedea pe vreunul cu kilograme în plus ‘mai ușor, suntem o echipă, tu ai 5 kilograme, el are 5 kilograme și când intrăm, toți pierdem’. Îți spun o dată, îți spun de două ori”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Ilie a rememorat un episod de la FCSB, similar situației lui Markovic la Universitatea Craiova. „A fost o problemă și la FCSB că am dat o declarație Dică și MM arătau mai bine ca unii jucători de la roș-albaștri. Acum mult timp”.

ADVERTISEMENT