Carousel hot news

UPDATE / “Am LICHIDAT tot ce era cu Rus şi Bălgrădean!”

UPDATE: Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo: "Am lichidat pe cale amiabilă relaţiile contractuale cu cei doi jucători"....
21.07.2014 | 16:33
UPDATE /

UPDATE: Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo: “Am lichidat pe cale amiabilă relaţiile contractuale cu cei doi jucători“.

“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””

Laurenţiu Rus nu mai este, începînd de luni, fotbalistul lui Dinamo. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu gruparea alb-roşie în această dimineaţă după o discuţie cu oficialii clubului. Rus era la Dinamo din 2009 şi în urmă cu mai multe săptămîni a fost numit căpitanul echipei. Conform gsp.ro şi portarul Cristian Bălgrădean şi-ar fi reziliat înţelegerea cu “cîinii”.

Din primele informaţii, se pare că Rus nu a acceptat scăderea salariului. Fundaşul lua de la Dinamo 6.000 de euro lunar, în timp ce Bălgrădean încasează 8.500.

Contactat de FANATIK.RO, administratorul judiciar al lui Dinamo, Andrei Dascăl, a declarat că nu şi-a exprimat avizul pentru aceste rezilieri: “Nu am cunoştinţă de aceste rezilieri. Eu personal nu mi-am dat acordul. Dinamo este condusă de administratorul special care are drept de administratore. Totuşi, vom analiza, în cazul în care într-adevăr s-au încheiat aceste rezilierile, dacă pierderea drepturilor federative ale celor 2 jucători, bunuri ale societăţii, reprezintă un prejudiciu adus clubului sau nu.” 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri