Sporturi

Ruse, faza zilei la Wimbledon! A dat peste un copil de mingi. Video

03.07.2018 | 09:44
Ruse faza zilei la Wimbledon A dat peste un copil de mingi Video

Jucătoarea de tenis Elena Gabriela Ruse, locul 195 WTA și ajunsă pe taboul principal după ce a trecut de calificări, a oferit fazei zilei la Wimbledon, al treilea turneul de Grand Slam al anului. Tânăra jucătoare de 20 de ani a dat fără să vrea peste un copil de mingi.

Elena Gabriela Ruse şi-a pus de multe ori prosopul pe cap în timpul pauzelor, la partida de luni. În pauza de la scorul de 4-3 din decisiv, românca a plecat de pe scaun cu prosopul pe cap şi a dat peste un copil de mingi, care îi era în cale şi pe care nu l-a văzut. WTA a apreciat amuzamentul fazei şi a postat înregistrarea pe reţelele de socializare.

Ruse a plâns la finalul meciului cu Radwanska de la Wimbledon

Elena Gabriela Ruse a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-3, 4-6, 7-5, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 32, în primul tur al turneului de la Wimbledon. Românca a făcut meciul carierei ei, dar din nefericire a fost întrecută de experimentata sportivă poloneză, în vârstă de 29 de ani. Ruse a ratat şase mingi de meci şi a cedat după două ore şi 40 de minute de joc, în cea mai spectaculoasă partidă din prima zi a turneului.

Jucătoarea de tenis Elena Gabriela Ruse a oferit faza zilei la Wimbledon, după ce a dat peste un copil de mingi
Jucătoarea de tenis Elena Gabriela Ruse a oferit faza zilei la Wimbledon, după ce a dat peste un copil de mingi

La finalul meciului, Elena Gabriela Ruse nu și-a putut stăpâni emoțiile, după ce a fost extrem de aproape de victoria carierei. Tânăra sportivă română și-a pus prosopul în cap și a început să plângă.