Sport

EXCLUSIV / Reacţia lui Gabi Mureşan cînd l-a văzut pe Rusescu REVENIND pe teren: “M-AM SPERIAT!”

Fotbalistul formaţiei ASA Tg Mureş a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO că se bucură că Raul Rusescu a revenit pe terenul de joc în meciul cu FC Botoşani mai ales că se aştepta ca...
02.12.2014 | 10:09
EXCLUSIV  Reactia lui Gabi Muresan cind la vazut pe Rusescu REVENIND pe teren MAM SPERIAT
ADVERTISEMENT

Fotbalistul formaţiei ASA Tg Mureş a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO că se bucură că Raul Rusescu a revenit pe terenul de joc în meciul cu FC Botoşani mai ales că se aştepta ca acesta să evolueze din nou în tricoul Stelei abia în luna martie a anului viitor, aşa cum preconizase Valeriu Argăseală.

Gabi, Rusescu a revenit pe teren, cum comentezi?

Vreau să îţi spun sincer că mă bucur enorm pentru Raul şi pentru familia sa că el a început să joace din nou fotbal, Chiar m-am speriat cînd l-am văzut aseară pe teren. Eu luasem de bun tot ce declarase Valeriu Argăseală. Cred că mai avea un pic şi ne anunţa nu mai ştiu ce fel de lucruri negative. Că nu vede, că e terminat, că mă dă în judecată şi aşa mai departe.

ADVERTISEMENT

Te-au deranjat afirmaţiile lui Valeriu Argăseală?

Normal! Declaraţiile dînsului au influenţat Comisia care mi-a dat prima dată suspendarea de 16 etape. Consider că dînsul a inflamat spiritele şi înainte dar şi în perioada de refacere a lui Rusescu. Dar mai mult de atît, am şi simţit pe propria piele cum e să fii huduit de un întreg stadion la Ploieşti.

rusescu-660x369

“Îmi cer încă o dată scuze lui Rusescu şi familiei sale”

Raul Rusescu a revenit pe teren după o lună. Totuşi nu ai regrete faţă de el?

Sigur că da! Aş fi prea ipocrit să nu recunosc că îmi pare tare rău că l-am accidentat. Prin intermediul vostru, îmi cer încă o dată scuze lui Rusescu şi familiei sale. Nu am vrut sub nici o formă să îl lovesc. Dacă ştiam că se va ajunge pînă aici, atunci vă asigur că îl lăsam pe el să joace balonul la faza respectivă.

ADVERTISEMENT

Ai spus că îţi ceri scuze faţă de Rusescu prin intermediul FANATIK.RO, nu ai de gînd să o faci şi personal?

Eu am încercat să fac acest lucru imediat după accidentare, dar el nu a vrut să vorbească cu mine şi nu mi-a răspuns nici la sms. Oricum, eu cred că Valeriu Argăseală l-a influenţat mult în toată această perioadă. A dorit să inflameze mult spiritele şi nu înţeleg de ce. De acum nu o să mă mai intereseze ce spune acest om, deoarece tot ce contează este că Rusescu a revenit pe teren şi mă bucur că nu are probleme cu vederea. Recunosc că mă speriasem tare după ce preşedintele Stelei îndruga verzi şi uscate despre starea lui de sănătate. Revenind la întrebarea ta, cred că nu o să-l mai sun, deoarece sînt singur că nu îmi va mai răspunde. Voi încerca să-mi cer scuze personal faţă de el atunci cînd ne vom întîlni din nou ca adversari.

ADVERTISEMENT

RUSSSS

“Sănmărtean a trecut prin ce am trecut eu”

După acest incident observ că ai ceva cu preşedintele Stelei, nu?

Nu am absolut nimic cu domnul Argăseală, dar prea a dramatizat acest incident, pe care vă repet, îl regret… Aţi văzut şi voi că, la rîndul său, şi Sănmărtean a accidentat un fotbalist danez şi l-a trimis la spital, Însă, voi credeţi că Lucică a vrut să îi rupă dinţii acelui jucător? Vă spun eu că nici vorbă!

După ce Rusescu a revenit pe teren esti mai liniştit?

Sigur! Îi doresc tot binele din lume şi sper să înscrie căt mai multe goluri, dar nu în poarta noastră, Rusescu este un fotbalist de care echipa naţională a României are nevoie.

ADVERTISEMENT

1 lună a stat Rusescu înafara gazonului după accidentarea provocată de Mureşan

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: