FANATIK.RO a avut dreptate! Oficial: Rusescu, la Steaua!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
01/09/2014, 13:58
FANATIK.RO  a avut dreptate! Oficial: Rusescu, la Steaua! GALERIE FOTO

UPDATE 13:56 Site-ul oficial al Stelei a anunţat că Raul Rusescu este noul jucător al Stelei, confirmînd, astfel, informaţia oferită de FANATIK.RO în cursul zilei de duminică.

UPDATE 22.00: Steaua aşteaptă în acest moment OK-ul din partea clubului spaniol, Sevilla, de care aparţine Rusescu. Hîrtiile pentru împrumutul pe 1 an al lui Raul Rusescu au fost trimise pe fax şi urmează să fie parafate.

UPDATE Ora 17:37 / Raul Rusescu pare decis, în cele din urmă, să accepte oferta Stelei, cu toate că a negociat în cursul zilei şi cu Astra Giurgiu! Dacă va accepta oferta Stelei, Rusescu va fi prezentat oficial de Steaua alături de Papp şi Bourceanu!

UPDATE Ora 15:45 / Răsturnare incredibilă de situaţie! Astra Giurgiu a intrat pe fir şi îl doreşte cu ardoare pe Raul Rusescu. Reprezentanţii giurgiuvenilor i-au făcut o ofertă importantă fostului atacant al Stelei, iar negocierile se poartă chiar la această oră! 

CITESTE AICI: EXCLUSIV / ALEX BOURCEANU A REVENIT LA STEAUA!!! MEGA LOVITURA DATĂ DE GIGI BECALI!!!

UPDATE / Conform digisport, Raul Rusescu a ajuns în această dimineaţă la Bucureşti! Aşa cum FANATIK.RO a anunţat de aseară, Rusescu are mari şanse să semneze cu Steaua, după ce nu şi-a găsit echipă, iar Sevilla doreşte să-l împrumute!

––-

Steaua caută un atacant, iar Raul Rusescu nu şi-a găsit echipă să plece de la Sevilla, formaţie care l-a anunţat că este transferabil. Întrebat dacă Rusescu se poate întoarce în Ghencea, preşedintele Argăseală nu a negat posibilitatea, declarînd misterios: “Este posibil! Vom mai face transferuri” 

Asta după ce, în urmă cu aproape 2 săptămîni, în direct la FANATIK SHOW, Valeriu Argăseală a exclus total posibilitatea de revenire a atacantului (vezi detalii aici)

Raul Rusescu a plecat în Spania în vara anului 2013 unde a semnat cu FC Sevilla. Recent, presa spaniolă anunţa că fotbalistul ar putea să se întoarcă la Steaua, după ce italianul Piovaccari a semnat cu Eibar.

Argăseală a mai anunţat că Steaua a perfectat transferul lui Papp  exact înaintea meciului cu Viitorul. “Aveam nevoie de el, Papp poate să joace pe mai multe posturi în apărare!”

Preşedintele Stelei a vorbit şi despre jucătorii cu probleme medicale: “Tănase şi Sănmărtean sînt în recuperare. Sănmărtean a jucat cu infiltraţii în ultima perioadă şi are dureri mari. Sper să-şi revină cît mai repede pentru că avem un campionat de cîştigat”.

CITEŞTE AICI CARE E STADIUL NEGOCIERILOR CU JEREMY BOKILA ŞI CARE ESTE ULTIMUL PREŢ CERUT DE RUŞI PENTRU UNTRANSFER DEFINITIV!

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Închide ×