Carousel hot news

Rusescu l-a egalat pe Hagi în Europa! “E bine că ne-am atins obiectivele!”

Raul Rusescu, autorul celor două goluri reuşite de Steaua, a oferit primele impresii după victoria formaţiei sale cu Rio Ave....
23.10.2014 | 22:30
Rusescu l-a egalat pe Hagi în Europa!
Raul Rusescu, Prince Desire Gouano
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu, autorul celor două goluri reuşite de Steaua, a oferit primele impresii după victoria formaţiei sale cu Rio Ave.

”A fost un meci destul de dificil, un meci bun din partea noastră, în care am cîştigat, ne-am atins obiectivul. Era important să cîştigăm, am practicat un joc bun şi adversarii noştri de astăzi la fel. Au jucat bine, au avut ocazii, dar e bine că ne-am atins obiectivul. Ştiam că este o grupă echilibrată încă de la început. Majoritatea ne vedeau pe noi şi pe Dinamo Kiev favorite. Aalborg se ţine bine, e o surpriză pentru mine că au învins azi, cu Dinamo Kiev, dar asta e viaţa. Mai avem meciuri de disputat, următorul e la Rio Ave acasă şi important e să obţinem puncte acolo. Ne-au cam dominat în repriza a doua dar nu mai contează. Important e că am ştiut să gestionăm situaţia”, a spus Rusescu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Atacantul susţine că nu are nici o problemă medicală şi că schimbarea sa a fost una tactică. „Nu s-a schimbat nimic, am fost scos din decizia antrenorului. M-am simţit bine atît cît am jucat. Sînt bucuros că am putut ajuta echipa şi că am marcat”, a spus Rusescu la Digisport.

Atacantul a vorbit şi despre duelul dintre Al Hilal şi Al Ittihad. „Piţurcă-Reghecampf? Un duel prea îndepărtat pentru noi, avem destule meciuri pe care să ne concentrăm. Dacă voi avea timp, voi urmări meciul dintre ei doi cu cea mai mare plăcere. Dacă e să vină Lucescu selecţioner, eu mă bucur. E un antrenor cu rezultate, de succes”, a spus Rusescu.

ADVERTISEMENT

Altfel, prin “dubla” din prima repriză, atacantul roş-albaştrilor a ajuns la 12 goluri în cupele europene pentru Steaua şi a urcat pe 4 în clasamentul marcatorilor “all-time”, egalîndu-l pe Gică Hagi la numărul de reuşite, anunţă gsă.ro

Topul marcatorilor în cupele europene:

Marius Lăcătuş – 17 goluri

Nicolae Dică – 14

Ilie Dumitrescu 13

Gheorghe Hagi, Raul Rusescu – 12

Victoraş Iacob, Bănel Nicoliţă – 10

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri