Video

VIDEO / Rusescu a dat iar gol! Face SENZAŢIE la Braga

Raul Rusescu începe să arate ceea ce poate şi ceea ce nu a fost lăsat să facă la Sevilla. În minutul 75 al meciului din Cupa Ligii Portugaliei ”Pufulete” a marcat golul de 2-0 pentru...
16.01.2014 | 11:14
VIDEO  Rusescu a dat iar gol Face SENZATIE la Braga
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu începe să arate ceea ce poate şi ceea ce nu a fost lăsat să facă la Sevilla. În minutul 75 al meciului din Cupa Ligii Portugaliei ”Pufulete” a marcat golul de 2-0 pentru Sporting Braga în meciul cu Beira Mar. Este al treilea gol pentru fostul atacant al Stelei, după dubla din campionat din weekendul anterior, în partida cu Guimaraes.

Raul Rusescu a făcut din nou un meci bun pentru Sporting Braga. După ce a marcat două goluri la debut, în campionat, cu Vitoria Guimaraes, fotbalistul venit sub formă de împrumut de la FC Sevilla a confirmat în această seară în Cupa Ligii Portugaliei. Sporting Braga a avut un meci uşor acasă, contra divizionarei secunde Beira Mar şi numai numeroasele parade ale portarului Renato au împiedicat o victorie a gazdelor la scor fluviu.

ADVERTISEMENT

O lovitură de cap fulgerătoare

Încă din prima repriză Rusescu şi-a încercat şansa, aflîndu-se în situaţii bune în trei rînduri. De două ori nu a nimerit ţinta, altădată Renato a scos. Antrenorul Jesualde Ferreira l-a ţinut pînă la final, văzînd combativitatea românului din a doua parte şi dorinţa de a înscrie. Lucru care s-a şi petrecut în minutul 75, cînd a reluat imparabil cu capul din cîţiva metri. Partida a fost copie la indigo şi la rezultatul final a ceea ce s-a petrecut în campionat, Braga impunîndu-se cu 3-0, în afara lui Rusescu marcînd Pardo şi Edinho, la ultima fază a jocului.

După meci Raul a declarat pentru publicaţia on line Maisfutebol.pt că se simte fericit la Braga şi se înţelege bine cu colegii de vestiar.

ADVERTISEMENT

VIDEO GOL

http://youtu.be/WIH1eer4qv0

Pantilimon a fost doar o dată de servici

Costel Pantilimon a fost pe teren la victoria facilă reuşită la rejucare, în Cupa Angliei, de către Manchester City în faţa celor de la Blackburn Rovers, cu scorul de 5-0. Primul meci, jucat la Blackburn, se terminase nedecis, 1-1, atunci ”Panti” greşind destul de serios la golul înscris de gazde, iar acea eroare i-a costat pe toţi jucătorii de la City patru zile de vacanţă în Dubai, la invitaţia patronului clubului. Egalul de la Blackburn i-a obligat să anuleze sejurul, pentru rejucarea de la Manchester. Partida nu a avut istoric, singura problemă fiind pînă s-a deschis scorul, abia la finalul primei reprize, marcator Negredo. Apoi, în a doua parte a fost un antrenament cu public, cel mai important lucru pentru fanii lui City fiind revenirea după accidentare a lui Kun Aguero, care a şi înscris. Portarul român a avut o singură dată de lucru, în a doua parte, dar parada sa a evitat golul de onoare al oaspeţilor.

VEZI VIDEO AICI

http://youtu.be/Un-qtVeKuPY

Torje şi Nicoliţă merg mai departe, Nica eliminat

Espanyol Barcelona a avut un final nebun în faţa celor de la Alcorcon, cu care erau la egalitate acasă, 2-2, în minutul 81. Cum în tur fusese 1-0 pentru echipa din a doua ligă echipa lui Gabi Torje, la care românul nu a intrat nici un minut, era practic eliminată din Cupa Spaniei, Dar două goluri, marcate în minutele 84 şi 87 au adus o calificare la care nu mai spera nimeni. Şi Bănel Nicoliţă nu a jucat nici un minut în Cupa Ligii Franţei, la thrillerul de acasă cu Nice. Nantes s-a calificat cu un 4-3 de infarct, cu un gol în minutul 89, după ce Nice egalase la trei cu doar trei minute mai înainte! În schimb, fostul gorjean Dan Nistor a fost pe bancă la eşecul lui Evian Thonon Gaillard pe terenul lui Troyes din liga a doua. Eliminat este şi fostul dinamovist Constantin Nica, Atalanta cedînd cu 3-1 la Napoli, dar după un meci în care gazdele s-au desprins la 1-1 în ultimul sfert de oră cu un gol care a născut multe controverse.

ADVERTISEMENT