Rusescu, refuzat de FCSB! "Ar fi foarte greu să prindă echipa!"

Raul Rusescu, helmuth duckadam, FCSB

Raul Rusescu a fost pus pe liber de turcii de la Osmanlispor, iar destinaţia cea mai plauzibilă părea pentru el să fie FCSB. Numai că preşedintele de onoare al echipei, Helmuth Duckadam, afirmă că este foarte greu ca fostul atacant al Stelei să revină la echipă. În plus, Duckadam afirmă că acest transfer nu ar fi unul de dorit, pentru că e greu de crezut că Rusescu ar putea să prindă primul 11 al lui Dică.

"Va fi greu să-l aducem pe Rusescu, are un salariu foarte mare. Plus că nu ştiu dacă i-ar conveni lui să vină. Ar fi foarte greu să prindă echipa, mai ales că în ultima perioadă nu prea a jucat la fosta lui echipă", a declarat Duckadam la sport.ro.

Rusescu FCSB. "Coman e binevenit"

Duckadam crede, în schimb, că aducerea lui Florinel Coman ar fi un mare plus pentru FCSB şi că aducerea jucătorului de la Viitorul ar crea o concurenţă benefică pentru Florin Tănase în linia de mijlocaşi ofensivi ai echipei lui Nicolae Dică.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Dacă patronul şi-l doreşte pe Florinel Coman şi are posibilitatea să-l cumpere, eu zic că ar fi un transfer binevenit. S-ar crea o concurenţă benefică cu Tanase, ar fi foarte bine pentru echipă" , a afirmat Duckadam.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091