Fotbal intern

Rusescu la FCSB, mutarea iernii în Liga 1! Raul, avertizat: „S-au schimbat multe la Steaua”

Revine Raul Rusescu în Liga 1! Marian Aliuţă spune că patronul FCSB, Gigi Becali, îi pregăteşte o surpriză vârfului care a scris istorie la cea mai titrată formaţie din România. Rusescu la...
30.10.2017 | 14:30
Rusescu la FCSB mutarea iernii in Liga 1 Raul avertizat Sau schimbat multe la Steaua

Revine Raul Rusescu în Liga 1! Marian Aliuţă spune că patronul FCSB, Gigi Becali, îi pregăteşte o surpriză vârfului care a scris istorie la cea mai titrată formaţie din România. Rusescu la FCSB, la un pas de a se realiza! La insistenţele lui Meme Stoica, Gigi Becali este hotărât să-l repatrieze pe Raul Rusescu. Imediat după victoria de la Severin, 5-2 contra CS Universitatea Craiova, patronul FCSB a mărturisit că ia în calcul să-l readucă înapoi la echipă pe Rusescu. Mutarea atacantului înapoi în România a fost anunţată şi de presa din Bulgaria, acum câteva săptămâni. Imediat ce negocierile dintre jucător şi ŢSKA Sofia au picat, jurnaliştii de la sud de Dunăre au scris că vârful va reveni în Liga 1 Betano, sub comanda lui Nicolae Dică.

Analizând formula actuală a vicecampioanei, Marian Aliuţă, fost mijlocaş la Steaua, consideră că Raul Rusescu nu va avea loc în prima garnitură a FCSB: „Raul Rusescu e un jucător care şi-a făcut datoria la Steaua, şi-a revenit foarte bine. Cel mai bine ştie Dică dacă mai e nevoie de el. Sunt jucători foarte buni la Steaua acum, dar poate fi un jucător care, cu experienţa pe care o are, poate ajuta mult echipa. Este clar că dacă vine nu poate fi titular. S-au schimbat multe între timp. Deşi părea că el nu are viteză, îşi făcea treaba. Mereu poate schimba ceva, îi poate ajuta pe cei tineri, nu e un minus dacă vine la Steaua un jucător de calibrul lui”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Rusescu la FCSB, gratis! 

Atacantul în vârstă de 29 de ani este liber de contract, după ce în această vară a încheiat înţelegerea cu Osmalispor, formaţie din Superliga turcă. Au existat o serie de negocieri, inclusiv cu ŢSKA Sofia, dar nu s-au concretizat din cauza salariului cerut de jucător. Astfel, ar fi afacerea perfectă pentru Gigi Becali, care îl poate vinde pe Alibec şi aduce înlocuitor gratis. “Cred că Alibec pleacă în iarnă în proporţie de 95%. Dar nu e problemă. Îl luăm pe Rusescu. Rusescu e marcator, chiar dacă nu a avut performanţe în ultima vreme. Rusescu e tot Rusescu. E marcator! A vorbit MM cu el, a zis că vrea să vină”, sună anunţul lui Becali.

Raul Rusescu s-a remarcat la Unirea Urziceni, echipă cu care a câştigat titlul de campion al României. A fost transferat de Steaua, iar apogeul carierei l-a atins când a ajuns în 2013 la formaţia andaluză FC Sevilla, cu care a câştigat Europa League. A mai evoluat în Portugalia, la Braga, sub formă de împreumut, iar apoi la Osmalispor.

2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Raul Rusescu, conform transfermarkt.de

54 de goluri a marcat Rusescu în 123 de partide pentru FCSB