Fotbal intern

Rusescu este jucătorul FCSB cu acte în regulă! Video. A fost prezentat oficial

06.08.2018 | 16:30
Rusescu este jucatorul FCSB cu acte in regula Video A fost prezentat oficial

Rusescu, oficial jucătorul FCSB-ului! Gigi Becali i-a adus un super atacant lui Nicolae Dică. Rusescu a semnat contractul de joc și a fost prezentat în stilul marilor jucători. Un filmuleţ cu jucătorul la antrenament a fost postat pe o reţea de socializare. Vârful, ajuns între timp la 30 de ani a semnat pe două sezoane şi va îmbrăca pentru a treia oară tricoul roş-albastru. De remarcat că atacantul va purta ce de fiecare dată tricoul cu numărul 24.

Rusescu are în palmares două titluri de campion, Cupa României, Cupa Ligii şi titlul de golgheter al Ligii 1 alături de actuala vicecampioană. Raul Rusescu a mai evoluat pentru FCSB între 2011 şi 2013 şi în sezonul 2014/15. Are 123 de meciuri pentru roş-albaştri, în toate competiţiile, 54 de goluri şi 21 de pase de gol.

Rusescu, oficial jucătorul FCSB-ului!

Rusescu nu se teme şi le-a cerut coechipierilor să forţeze calificarea în grupele Europa League

Mă bucur foarte mult că, în sfârşit, lucrurile s-au rezolvat. Mai bine mai târziu decât niciodată! Aştept cu nerăbdare să redebutez în echipa la care mi-am dorit mereu să joc. Sunt nerăbdător, încrezător şi sper să ajut cât mai mult şi, mai ales, cât mai bine la îndeplinirea obiectivelor echipei din acest sezon. De asemenea, abia aţtept să evoluez din nou în faţa suporterilor noştri, care au fost mereu extraordinari”, a declarat Rusescu pentru site-ul oficial al FCSB.

Internaţionalul român s-a întors la FCSB după trei ani, iar fanii abia aşteaptă să-l revadă în tricoul roş-albastru. “Bine ai revenit acasă, Raul Rusescu”, a fost mesajul suporterilor prezenţi la meciul FCSB – Poli Iaşi, care se dispută pe Arena Naţională. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Hajduk se teme de Rusescu

Următoarea adversară a FCSB-ului, Hajduk Split nu e deloc încântată de revenirea lui Rusescu. Presa din Croația a anunțat transferul chiar înaintea dublei cu Hajduk Split din turul trei preliminar al Europa League. Ziariştii spun că atacantul poate aduce frica în sânul formației pregătite de Zeljko Kopic. Jurnaliștii croați și-a amintit de faptul că noul atacant al vicecampioaneri României se afla în lotul Unirii Urziceni la partida din urmă cu opt ani împotriva actualei formații a lui Steliano Filip.

”Înainte de dubla cu Hajduk, Steaua s-a întărit cu un vârf român cu mare experienţă. Rusescu se află la a treia descălecare la vicecampioana României. El a mai jucat la Sevilla, Braga şi în Turcia, la Osmanlispor. E interesant de menţionat că Rusescu a jucat contra lui Hajduk în 2010, pe vremea când se afla la Urziceni. Niciunul dintre jucătorii de atunci ai lui Hajduk nu se mai află acum în lot”, au mai scris jurnaliștii croați, care par că îl știu de frică pe atacantul român.

Iniţial, Raul Rusescu a stat în cumpănă dacă să accepte propunerea lui Gigi Becali, pentru că pe adresa sa  venise şi o ofertă de la Eskișehir, formaţie cu care a semnat Cristi Tănase acum câteva săptămâni.

54 de goluri a marcat Rusescu pentru FCSB