Fotbal intern

Rusescu semnează cu FCSB! Becali îi dă un salariu imens!

08.07.2018 | 20:20
Rusescu semneaza cu FCSB Becali ii da un salariu imens

Rusescu semnează cu FCSB! Ratarea transferului lui Billel Omrani, care a decis să semneze un nou contract cu CFR Cluj, l-a decis pe Gigi Becali să-l transfere pe Raul Rusescu! La doar câteva ore după ce francezul a refuzat oferta patronului roş-albaştrilor şi a decis să rămână la campioana României, Becali a ieşit public cu declaraţia că îl va aconta pe fostul golgheter din mandatul lui Laurenţiu Reghecampf.

“Imediat cum am auzit că Omrani a semnat cu CFR Cluj l-am sunat pe Rusescu să batem palma. Îi dau 25.000 de euro pe lună şi îi cresc la 30.000 contractul dacă ne calificăm în grupele Europa League. Nu mai iau jucători pe care nu-i cunosc, pe Rusescu îl ştiu bine şi ştiu că poate să joace 4-3-3. Trebuie să-l iau, mai ales că e posibil să plece şi Gnohere”, a dezvăluit Becali la o televiziune de sport.

Rusescu semnează cu FCSB! Va fi cel mai bine plătit jucător!

Prin transferul său la FCSB, Raul Rusescu va deveni cel mai bine plătit jucător din actualul lot al lui Nicolae Dică. Până acum, Budescu şi Teixeira câştigau 250.000 de euro pe an, ei fiind “campionii” la acest capitol din echipa roş-albaştrilor. Rusescu va avea însă un salariu iniţial de 300.000 de euro anual, iar suma va creşte chiar la 360.000 de euro pe an dacă echipa se va califica în grupele Europa League! Este un salariu record pentru Becali, acesta fiind cel mai mare pe care l-a plătit până acum.

Rusescu semnează cu FCSB din postura de jucător liber de contract. Fostul golgheter al FCSB s-a despărţit de turcii de la Osmanlispor încă de acum un an, aceştia reziliindu-i contractul. FANATIK.RO a anunţat mutarea acestuia la FCSB, oferind şi detalii despre înţelegerea între Becali şi Rusescu. Atacantul a mai jucat pentru roş-albaştri între 2011 şi 2013, iar a doua oară în sezonul 2014-2015.