ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Toată Europa PARIAZĂ pe Bourceanu şi Rusescu! Cota e INCREDIBILĂ

Braga, cu Raul Rusescu anunţat titular, deschide etapa din Portugalia la Rio Ave, de la ora 22:00. Echipa lui Bourceanu, Trabzonspor joacă în această seară de la ora 20:00 pe teren propriu cu...
Autor: Marian Popovici | 21.03.2014 | 15:52
Toată Europa PARIAZĂ pe Bourceanu şi Rusescu! Cota e INCREDIBILĂ

Braga, cu Raul Rusescu anunţat titular, deschide etapa din Portugalia la Rio Ave, de la ora 22:00. Echipa lui Bourceanu, Trabzonspor joacă în această seară de la ora 20:00 pe teren propriu cu Kasimpaşa.

ADVERTISEMENT

Braga joacă în această seară în deplasare la Rio Ave şi are nevoie de victorie pentru a păstra şanse de calificare în Europa League. Braga este în acest moment pe locul 6 în Portugalia cu 31 de puncte, la 3 puncte de ocupanta locului 5, National.  Raul Rusescu este anunţat titular la Braga, chiar dacă nu este într-o perioadă fastă, mai ales că a trecut mai mult de o lună de la ultimul gol marcat de jucătorul român. Favorită la casele de pariuri este Braga cu o cotă de 2,40 la victorie, egalul are o cotă de 3,40, un succes al lui Rio Ave avînd cota de 3,20.

Echipa lui Alexandru Bourceanu joacă pe teren propriu cu Kasimpaşa. Trabzonspor va juca fără spectatori următoarele 6 partide pe teren propriu, din cauza incidentelelor din meciul cu Fenerbahce. Alexandru Bourceanu este anunţat titular în meciul de diseară. Trabzon vine după o victorie categorică la Sivasspor care a urcat-o pe locul 4 al clasamentului. Kasimpaşa este pe locul 8 în clasament, la doar 2 puncte de adversara din această seară. Trabzon e favorită la casele de pariuri, cu o cotă la victorie de 2.10, egalul are o cotă de 3,40, la fel ca şi un succes al oaspeţilor.

ADVERTISEMENT

Echipe probabile:

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Y., Aykut, Mustafa A., Olcan, Zokora, Bourceanu, Colman, Yusuf, Janko

KASIMPAŞA: Isaksson, Elyasa, Yalçın, Barış, Sancak, Adem, Castro, Kerem, Castro, Viudez, Malki

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!