Fotbal intern

Rusescu și Nemec, țintele de atac ale FCSB! Becali a confirmat Fanatik.ro

29.06.2018 | 12:51
Rusescu si Nemec tintele de atac ale FCSB Becali a confirmat Fanatikro

Patronul FCSB, Gigi Becali, a confirmat FANATIK.RO care anunța că omul de afaceri vrea să-i transfere pe atacanții Raul Rusescu și Adam Nemec. Slovacul a primit o nouă ofertă din partea omului de afaceri, în timp ce la Rusescu se așteaptă rezilierea contractului cu Osmanlispor.

”Vreau altceva pentru Steaua, vreau un alt joc, vreau atacanţi mobili, care să alerge mult, să se demarce mult, să primească, să dea, vreau altceva, gen Rusescu, gen Nemec, ăştia sunt atacanţii pe care îi vreau, să alerge mult. Încă nu ne-am înţeles cu el (n.r. – cu Rusescu), dar vrem să-l luăm. Nemec dacă nu o să găsească, o să vină”, a declarat Becali la Pro X.

Gigi Becali a confirmat că Raul Rusescu și Adam Nemec sunt țintele de atac ale FCSB
Gigi Becali a confirmat că Raul Rusescu și Adam Nemec sunt țintele de atac ale FCSB

Rusescu și Nemec, țintele de atac ale FCSB alături de Omrani

Gigi Becali a mai spus că, în afară de Rusescu și Nemec, dacă atacantul francez al formației CFR Cluj, Billel Omrani, va rămâne liber de contract îl va transfera: ”Omrani, trebuie să dea comisia aia hotărârea. După aceea durează recursul o săptămână şi o să… Nu vreau să vorbesc de Omrani, dar dacă va rămâne liber şi va primi o hotărâre în favoare, Steaua vrea să-l ia”.

Atacantul slovac Adam Nemec, care și-a încheiat în această vară contractul cu Dinamo București, este tot mai aproape de FCSB. Din informațiile FANATIK.RO, internaționalul slovac ar putea semna în acest week-end cu vicecampioana României. Patronul FCSB a declarat pentru FANATIK.RO în urmă cu câteva zile că  a făcut o nouă ofertă pentru Adam Nemec. Slovacul e tot mai aproape de FCSB și ar urma să primească 20.000 de euro salariu lunar, un bonus de instalare de 100.000 de euro, iar impresarul său un comision de 50.000 de euro.

Gigi Becali mai vrea să aducă doi atacanți, Raul Rusescu și  Billel Omrani de la CFR Cluj. Rusescu este sub contract cu Osmalispor, dar  este dispus să renunțe la 200.000 de euro din cei 500.000 pe care-i mai are de luat de la gruparea turcă.