Sport

Rusia a dezamăgit la EURO 2020, însă cu Tanya Miroshina trecea lejer de grupe! A înnebunit toți suporterii de la turneul final. Foto

Naționala Rusiei a reuşit o singură victorie la EURO 2020, însă a punctat cu siguranță la capitolul imagine, unde modelul Tanya Miroshina i-a înnebunit pe toți suporterii prezenți la meciurile de la Sankt Petersburg
04.07.2021 | 17:23
Rusia a dezamagit la EURO 2020 insa cu Tanya Miroshina trecea lejer de grupe A innebunit toti suporterii de la turneul final Foto
ADVERTISEMENT

„Minunea blondă” a Rusiei a fost un adevărat ambasador pentru slavi la acest Campionat European și a fost prezentă la toate partidele jucate la Sankt Petersburg, unde a uimit cu aparițiile sale de senzație.

Tanya Miroshina poate fi considerată fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar la acest turneu final a susținut mai multe naționale.

ADVERTISEMENT

Tanya Miroshina le-a luat mințile suporterilor la EURO 2020

Tânăra rusoaică este extrem de cunoscută în țara natală, iar în 2019 a fost aleasă Miss în regiunea Tver, iar în 2020 a concurat pentru titlul de „Ambasadoare a păcii în Rusia 2020”. A fost aleasă în top cinci, ceea ce spune ceva despre focoasa blondă.

Tanya Miroshina, rusoaica focoasă care nu a ratat niciun meci de la EURO 2020. Sursă foto: instagram Tanya Miroshina
Rusia a dezamăgit la EURO 2020, însă cu Tanya Miroshina trecea lejer de grupe! Cine e rusoaica care a înnebunit toți suporterii. Foto

Tanya a fost un adevărat ambasador pentru Rusia și la EURO 2020, unde pe lângă țara natală a susținut naționala Slovaciei, Suediei sau a apărut îmbrăcată cu un tricou al echipei… Ludogorets.

ADVERTISEMENT

Contul său de instagram a explodat după ce mai multe pagini ultras au preluat fotografiile ei, care au devenit în scurt timp virale, fiind rivala Miss EURO 2016, Marta Barczok.

Tanya Miroshina, noua senzație de pe Instragam

Pe contul de Instagramal rusoaicei, bomba sexy a imortalizat cele mai importante momente de la meciurile disputate la Sankt-Petersburg din cadrul Campionatului European, iar despre ea s-a scris în presa din Slovacia, Polonia, Portugalia, Anglia și nu numai.

ADVERTISEMENT

Dezamăgită de rezultatele naționalei lui Stanislav Cherchesov, Tanya s-a reorientat către alte reprezentative și a urmărit meciurile din mijlocul suporterilor, fiind rapid îndrăgită de fani.

Tanya Miroshina, în mijlocul suporterilor suedezi la Sankt Petersburg
Tanya Miroshina, în mijlocul suporterilor suedezi la Sankt Petersburg. Sursă foto: captură instagram

Din păcate Tanya își va încheia maratonul de meciuri de la acest turneu final, deoarece Sankt Petersburg nu va mai găzdui niciun meci la EURO 2020 după faza sferturilor, spre dezamăgirea ei și a celorlalți suporteri.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Rusiei, Stanislav Cherchesov a interzis fetele frumoase la EURO 2020

Selecționerul Rusiei, Stanislav Cherchesov a interzis fetele frumoase la EURO 2020! Deși Natalya Nemchinova a făcut senzație la Campionatul Mondial din 2018, dar chiar și la EURO 2020 cu prestațiile sale sexy din tribune, antrenorul a pus piciorul în prag și le-a interzis domnișoarelor „ambasadoare” să îi mai încurajeze pe băieți la vestiare.

Natalya Nemchinova, cea mai sexy prezență de la Campionatul Mondial din 2018 disputat în Rusia
Natalya Nemchinova, cea mai sexy prezență de la Campionatul Mondial din 2018 disputat în Rusia

Așa că Tanya Miroshina sau cel mai sexy fan al Rusiei, Natalya Nemchinova, fostă actriță porno și Miss Moscova în 2007, au primit interzis în zona mixtă și la vestiare.

Nemchinova a devenit cunoscută pe tot globul după ce i-a înnebunit pe fanii tuturor echipelor în urmă cu trei ani, când superba rusoaică de 30 ani a încins platoul televiziunilor.

  • 11 iunie – 11 iulie e perioada în care se desfășoară Campionatul European

  • Știi unde joci GRATIS și poți câștiga bani CASH? În Winner FUN. Adună zilnic monedele virtuale, pariază fără grijă și arată-le prietenilor cât de tare ești la pariuri. Te așteaptă 1.000 de premii CASH!

ADVERTISEMENT