Video. Ruşii au adus un urs pe stadion! Arbitrul a rămas înmărmurit

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
16/04/2018, 13:37
Video. Ruşii au adus un urs pe stadion! Arbitrul a rămas înmărmurit

Un meci de fotbal din liga a treia din Rusia a avut un invitat special. În timp ce jucătorii celor două echipe erau aliniaţi pentru a începe meciul, organizatorii au adus un urs pe marginea terenului, care i-a amuzat pe fanii prezenţi în tribune.

Mashuk-KMV a fost învinsă de Angusht Nazran, scor 0-3, în liga a treia din Rusia, însă memorabil a rămas startul meciului. Gazdele au adus un urs, pe numele său “Tim”, care i-a îndemnat pe suporteri să aplaude, ca mai apoi să se joace cu mingea.

Ursul, invitat şi la Campionatul Mondial din Rusia

Crainicul stadionului a ţinut să glumească înaintea meciului şi a anunţat că ursul va da lovitura de start la Campionatul Mondial din vară. Din vară, prima ligă din Rusia îşi va schimba emblema, un urs urmând să fie imaginea competiţiei.

Ştirea MOMENTULUI

Mircea Lucescu, convins că Juventus a dat lovitura: “Ronaldo va schimba campionatul italian”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.