Fotbal international

Rusia, debut de senzaţie la Campionatul Mondial 2018! Arabia Saudită, în genunchi!

Rusia debut de senzatie la Campionatul Mondial 2018 Arabia Saudita in genunchi
ADVERTISEMENT

Rusia visează să se califice în optimile de finală ale competiției dintr-o grupă din care mai fac parte Uruguayul lui Suarez și Cavani și Egiptul lui Mohamed Salah. Rusia a învins-o pe Arabia Saudită, scor 5-0, în primul meci de la Campionatul Mondial 2018.

UPDATE/ Organizatorii au anunţat că pe stadionul “Lujniki”, la meciul Rusia – Arabia Saudită, au venit 78.011 suporteri

ADVERTISEMENT

MIN. 90+3 / Gooool! Golovin a înscris din lovitură liberă

MIN. 90+1 / Goooool! Denis Cerîșev a marcat un gol senzaţional de la peste 17 metri

MIN. 71 / Gooooool! Dzyuba a marcat al treilea gol al ruşilor

MIN. 43 / Gooooool! Denis Cerîșev a majorat avantajul după ce i-a păcălit pe fundaşii Arabiei Saudite

MIN. 11 / Goooool! Gazinski a deschis scorul cu o lovitură de cap

Vladimir Putin şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino, au vorbit înainte de startul meciului

UPDATE: ora 17:09 / Au fost anunţate echipele de start pentru meciul Rusia – Arabia Saudită.

Rusia: Akinfeev – Fernandes, Kutepov, Ignaşevici, Zirkov – Gazinski, Zobnin, Samedov, Golovin, Dzagoev – Smolov

ADVERTISEMENT

Arabia Saudită: Al-Maiouf – Alburayk, Osama Hawsawi, Omar Hawsawi, Al-Shahrani – Otayf, Al-Dawsari, Al-Faraj, Al-Jassam, Al-Shehri – Al-Sahlawi


UPDATE: ora 16:41 / Cele două echipe au ajuns la stadionul “Lujniki”. Primii care au intrat pe arenă au fost jucătorii antrenaţi de Stanislav Cherchesov şi au coborât pe gazon. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT
Jucătorii ruşi au inspectat gazonul înainte de meciul cu Arabia Saudită
Jucătorii ruşi au inspectat gazonul înainte de meciul cu Arabia Saudită

UPDATE: ora 14:55. Un jucător al saudiţilor are o medie a golurilor înscrise la echipa naţională peste reuşitele lui Cristiano Ronaldo sau Leo Messi pentru ţările lor. Atacantul celor de la Al-Nassr, Mohammad Al Sahlawi, este marea speranţă a Arabiei Saudite într-o performanţă fantastică la Mondialul din Rusia. Arabia Saudită va juca în meciul de deschidere contra ţării gazdă.Mohammad Al Sahlawi este jucătorul cu cel mai bun raport la goluri la număr de meciuri dintre toţi jucătorii prezenţi la Mondial! El a înscris de 28 de ori în 40 de partide pentru Arabia Saudită.


UPDATE: 14 iunie, ora 13:25. Rusia nu a mai câştigat de 251 de zile, dar speră să spargă gheaţa în debutul turneului final. Antrenorul Stanislav Cercesov caută să destindă atmosfera, el cerând fanilor care vor veni la meci să poarte toţi mustaţă, aşa cum are el.  Se declară foarte optimist în privinţa obţinerii unui rezultat bun: “Atmosfera e foarte bună. Am muncit mult în Austria şi am jucat bine mai ales în remiza cu Turcia, 1-1. Orice antrenor trebuie să accepte şi critică, dar eu nu citesc ştirile şi sunt concentrat pe job. Asta e lumea în care trăim, suntem criticaţi constant. Noi trebuie să muncim şi să transformăm criticile în laude”

ADVERTISEMENT


Rusia – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Cele două echipe care deschid Campionatul Mondial prin meciul direct sunt cele mai slabe din clasamentul FIFA. Arabia Saudită ocupă locul 67, în timp ce Rusia stă și mai slab, pe 70. Totuși, rușii sunt favoriți, având în vedere că joacă în fața propriilor suporteri. Rusia visează să se califice în optimile de finală ale competiției dintr-o grupă din care mai fac parte Uruguayul lui Suarez și Cavani și Egiptul lui Mohamed Salah. Va fi o sarcină dificilă, dar nu imposibilă și primul pas este să ia toate cele 3 puncte din meciul cu Arabia Saudită. Partida se joacă pe stadionul Lujniki din Moscova, cu începere de la ora 18.00. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

Rusia – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Cele două formații s-au întâlnit o singură dată, într-un meci amical disputat în 1993, atunci când arabii s-au impus cu 4-2. La partida de deschidere a Campionatului Mondial va asista și președintele Rusiei, Valdimir Putin, care nu are așteptări prea mari de la echipă, dar speră să lupte cu demnitate până la final. Rusia nu a trecut niciodată mai departe de faza grupelor la cele 3 ediții de Mondial la care a articipat după destrămarea Uniunii Sovietice, iar în cele 9 meciuri jucate a înregistrat 2 victorii, 2 egaluri și 5 înfrângeri.

Rusia – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Probabil cel mai slab meci din deschiderea unui Mondial

Rusia – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Arabia Saudită s-a calificat la Mondial după o pauză de 8 ani. Arabii debutează cu optimism în competiție, după ce au jucat amicale tari cu Italia și Germania și, chiar dacă au pierdut, scorul a fost de fiecare dată 1-2. Ambele naționale abordează Campionatul Mondial cu jucători care activează în mare parte în campionatele interne. Rusia are doar 2 fotbaliști care joacă în străinătate, iar Arabia Saudită are 3. Dacă rușii se bazează pe Fyodor Smolov, Alan Dzagoev și Artem Dzyuba, arabii își pun speranțele în Mohammad Al-Sahlawi.

Rusia – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Selecționerul Stanislav Cherchesov ar putea alinia următorul 11: Akinfeev – Jirkov, Ignașevici, Kutepov, Mario Fernandes – Zobnin, Kuzyaev – Golovin, Dzagoev, Samedov – Smolov. De partea cealaltă, selecționerul Juan Antonio Pizzi ar putea miza pe următoarea formulă: Al-Mayouf – Al-Harbi, Omar Hawsawi, Osama Hawsawi, Al-Shahrani – Al-Faraj, Al-Khaibri – Al-Shehri, Al-Dawsari, Al-Jassim – Al-Sahlawi. Rusia nu a mai evoluat într-o partidă oficială din vara anului trecut. În acest an, Rusia a jucat 4 amicale în care a înscris doar de 2 ori. A remizat cu Turcia și a pierdut cu Brazilia, Franța și Austria.

ADVERTISEMENT