Sport

Rusia – Danemarca 1-4. Gazdele se califică en fanfare în optimile Euro 2020! Totul pentru Eriksen! Cum arată clasamentul Grupei B. Video

FANATIK îți prezintă toate detaliile despre Rusia - Danemarca, meci care se joacă în etapa a treia din Grupa B.
21.06.2021 | 21:21
Rusia  Danemarca 14 Gazdele se califica en fanfare in optimile Euro 2020 Totul pentru Eriksen Cum arata clasamentul Grupei B Video
ADVERTISEMENT
21-06-2021
21:13

Clasamentul Grupei B

Belgia și Danemarca merg împreună în optimi după ce s-a terminat și Grupa B la Euro 2020. „Dracii roșii” au terminat cu maximum de puncte, în timp ce nordicii avansează datorită golaverajului superior față de Finlanda, care mai are totuși șanse matematice, dar mici, la prezența în fazele eliminatorii.

 

21-06-2021
19:01

Rusia - Danemarca 1-4 (Dzyuba 70-pen. / Damsgaard 38, Poulsen 59, Christensen 80, Maehle 82)

FINAL DE MECI! Danemarca o demolează pe Rusia și se califică en fanfare în optimile Euro 2020!

Min. 82 – GOOOL Danemarca!!! Înscriu și fundașii laterali! Maehle își trece numele pe lista marcatorilor!

https://twitter.com/EURO2020/status/1407077053497761794

Min. 80 – GOOOL Danemarca!!! Christensen înscrie cu un șut-bombă din afara careului!

Min. 70 – GOOOL Rusia!!! Dzyuba reduce din handicap de la punctul cu var!

Min. 59 – GOOOL Danemarca!!! Poulsen profită de o greșeală colosală a rușilor! Zobnin vrea să trimită mingea la propriul portar, în stilul lui Bănel Nicoliță, pe Bernabeu, dar aceasta e interceptată de vârful lui Leipzig, care face 2-0.

Min. 38 – GOOOL Danemarca!!! Damsgaard înscrie cu o execuție superbă de la marginea suprafeței de pedeapsă!

Min. 1 – A început meciul!

21-06-2021
18:20

Echipele de start pentru Rusia - Danemarca

  • Rusia: Safonov (Krasnodar) – Diveyeev (ȚSKA Moscova), Dzhikiya (Spartak Moscova), Kudryashov (Antalyaspor) – Fernandes (ȚSKA Moscova), Ozdoyev (Zenit), Zobnin (Spartak Moscova), Kuzyayev (Zenit) – Miranchuk (Atalanta), Golovin (Monaco) – Dzyuba(c) (Zenit); Rezerve: Shunin, Dyupin – Barinov, Cheryshev, Evgenyev, Ionov, Karavaev, Mukhin, Semenov, Sobolev, Zabolotnyi, Zhemaletdinov; Selecționer: S. Cherchesov
  • Danemarca: Schmeichel (Leicester) – Christensen (Chelsea), Kjaer(c) (Milan), Vestargaard (Southampton) – Wass (Valencia), Hojbjerg (Tottenham), Delaney (Dortmund), Maehle (Atalanta) – Braithwaite (Barcelona), Poulsen (Leipzig), Damsgaard (Sampdoria); Rezerve: Lossl, Ronnow – Andersen, Cornelius, Dolberg, Jensen, Jorgensen, Norgaard, Skov Olsen, Skov, Larsen, Wind; Selecționer: K. Hjulmand

Meciul Rusia – Danemarca are loc luni, 21 iunie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul grupei B a turneului final de la EURO 2020. Danezii nu au nici un punct din primele două jocuri, Rusia a învins Finlanda cu 1-0 şi a cedat cu 3-0 în faţa Belgiei.

Unde se joacă partida Rusia – Danemarca

Confruntarea Rusia – Danemarca se dispută luni, 21 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Parken din Copenhaga, doar ordinea meciului stabilită de UEFA dând falsa impresie că Rusia ar fi naţionala gazdă. Danezii au jucat toate cele trei meciuri acasă, ruşii două, Copenhaga şi Sankt Petersburg fiind locaţiile acestei grupe.

ADVERTISEMENT

Din păcate, autorităţile din capitala Danemarcei au luat o decizie care sigur va face multe valuri în mass-media şi pe reţelele de socializare, interzicând pe motive de COVID 19 accesul la meci al suporterilor ruşi, deşi la precedentele partide finlandezii şi belgienii au putut asista la meci pe baza regulilor de sănătate impuse de UEFA. Motivaţia ar fi că ruşii s-au vaccinat cu Sputinik-ul lor, un vaccin nerecunoscut de Uniunea Europeană!

Cine transmite la TV partida Rusia – Danemarca

Partida Rusia – Danemarca are loc luni, 21 iunie, de la ora 22:00, la Copenhaga şi este transmisă în direct pe micile ecrane de postul PRO TV. O mai puteţi însă urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Copenhaga temperatura zilei nu va sări de 19-20 de grade, iar la ora jocului se aşteaptă undeva între 14-15 grade şi există şi şanse de precipitaţii. Va împărţi dreptatea în acest meci francezul Clement Turpin, şi el aflat la al doilea meci arbitrat la EURO 2020.

Ce jucători importanţi lipsesc din meciul Rusia – Danemarca

Stanislav Cercesov, cel care a intrat în mare conflict cu milioanele de fani ai lui Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare, după ce l-a persiflat pe portughez bând Coca Cola la o coferinţă de presă, are o singură problemă de lot, experimentatul mijlocaş Jirkov neputând fi refăcut nici acum.

ADVERTISEMENT

Danezii au fost crunt loviţi de soartă, pentru că l-au pierdut exact pe cel mai important om al lor, în jurul căruia se făcea jocul echipei, mijlocaşul Christian Eriksen. Acesta a reuşit să dribleze moartea in extremis, după ce a suferit un infarct pe teren în timpul jocului cu Finlanda.

Doar ruşii ar mai avea şanse

Pentru danezi, care şi-au făcut mari speranţe la acest EURO, mai ales că a jucat toate partidele de acasă din grupă, nu mai există şanse de acces în optimi chiar şi cu o victorie decât dacă Scoţia şi Croaţia ar face doar două puncte, Spania şi Polonia la fel, deci scenarii utopice.

ADVERTISEMENT

În schimb ruşii au trei puncte şi golaveraj 1-3 ceea ce dacă ar face egal la Copenhaga i-ar putea califica de pe locul 2, cu patru puncte în cazul în care la rândul ei Finlanda nu ar lua un punct de la belgieni. Dacă şi Rusia şi Finlanda ar face egal nordicii ar termina pe 2 şi ruşii pe 3, dar golaverajul ar fi un duşman în bătălia locurilor 3.

Cote la pariuri pentru jocul Rusia – Danemarca

Casele de pariuri merg pe premisa că danezii nu concep să se facă de râs până la capăt şi doresc să ofere o victorie conaţionalului lor Christian Eriksen, marele absent din tabăra lor. De aceea cota la victorie pentru danezi a scăzut la 1,65, iar pentru ruşi a urcat la 5,10.

Există un singur precedent între cele două reprezentative, în 2012, unul încurajator pentru ruşi, chiar dacă a fost vorba de un amical. Au câştigat la Copenhaga cu scorul de 2-0. Acum şi 1-0 ar fi suficient pentru a merge în optimi.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Rusia – Danemarca: 1,72 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Rusia – Danemarca: 1,80 este cota pentru „Total goluri meci 0-2”. Vezi aici toate cotele!

 

 

ADVERTISEMENT