Sport

Rusia e în doliu după moartea tatălui lui Khabib Nurmagomedov! Mesaje de la Vladimir Putin și Conor McGregor

04.07.2020 | 15:11
Rusia e in doliu dupa moartea tatalui lui Khabib Nurmagomedov Mesaje de la Vladimir Putin si Conor McGregor
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Khabib Nurmagomedov a murit  din cauza infecției cu coronavirus. Acesta luase virusul în luna aprilie, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit în luna mai.

Medicii au intervenit promp în cazul tatălui lui Khabib, însă nu au mai reușit să facă nimic pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT

Vladimir Putin, președintele Rusiei, i-a transmis un mesaj de condoleanțe luptătorului UFC.

Mesajele de condoleanțe primite de Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov trece prin clipe grele după ce tatăl său a murit din cauza infecției cu coronavirus. Chiar Vladimir Putin l-a sunat  pentru a-i transmite un mesaj de condoleanțe luptătorului UFC.

Abdulmanap Nurmagomedov era considerat unul dintre cei mai buni antrenori de MMA din lume, el pregătindu-l pe Khabib încă din copilărie.

ADVERTISEMENT

Legătura dintre Vladimir Putin și Khabib Nurmagomedov a început de la victoria răsunătoare împotriva lui Conor McGregor: Știți, după meci era multă securitate, nu chiar securitate, ci mai degrabă poliție. Pentru că cei de la securitate nu pot face nimic în astfel de situații. Așa că poliția a venit acolo, ne-au înconjurat și ne-au escortat la vestiare. Ne-au spus că nu vom pleca prea devreme.

Au avut nevoie de 2-3 ore să evacueze arena și zonele din jurul ei, să se asigure că niciun fan n-a rămas pe acolo. În acest timp, când eram înconjurați de poliție, am primit acest telefon.

ADVERTISEMENT

Nu aveam telefonul la mine. Islam Makhachev avea telefonul la el. Au sunat pe telefonul lui Islam și au zis că în câteva minute vom primi un telefon de la Vladimir Putin”.

„M-a sunat în acest context, m-a întebat cum stau lucrurile. I-am zis că totul e bine, dar suntem înconjurați. Putin m-a felicitat și mi-a zis că a urmărit meciul. Mi-a spus că ar trebui să-mi controlez emoțiile și să nu dau atenție provocărilor.

ADVERTISEMENT

Am vorbit aproximativ un minut. A fost foarte plăcut. Într-un astfel de moment greu să fii sunat de nimeni altul decât președintele, să te felicite, să-ți arate susținere… A fost foarte plăcut”, a mai spus Khabib.

Conor McGregor, mesaj de condoleanțe pe Twitter

Până și rivalul său de moarte Conor McGregor nu a rămas insensibil la vestea tristă a decesului tatălui lui Khabib Nurmagomedov și i-a transmis un mesaj de condoleanțe pe Twitter.

„Pierderea unui tată, a unui antrenor şi a unui susţinător al sportului. Condoleanţe şi odinhă veşnică pentru Abdulmanap Nurmagomedov”, a fost reacția irlandezului pe Twitter.

ADVERTISEMENT