Fotbal international

Rusia-Egipt 3-1 la CM2018. Avem prima naţională ca şi calificată în optimi!

19.06.2018 | 22:54
RusiaEgipt 31 la CM2018 Avem prima nationala ca si calificata in optimi

Rusia – Egipt LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Rusia – Egipt 3-1 s-a jucat în etapa a doua din Grupa A de la Campionatul Mondial 2018. Ruşii au obţinut calificarea în optimile de finală pentru prima dată de la destrămarea Uniunii Sovietic. Dacă Uruguay va învinge Arabia Saudită, Mohamed Salah şi compania vor fi matematic eliminaţi. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 73 / GOOOOL Egipt! Salah marchează de la 11 metri.

Min. 62 / GOOOOL Rusia! Dzyuba majorează scorul cu un şut de la zece metri.

Min. 59 / GOOOOOL Rusia! Cerîșev a marcat după un şut din interiorul careului.

Min. 47 / GOOOOOOL Rusia! Fathy a marcat în proprie poartă.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Rusia – Egipt.


UPDATE, ora 20:11 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Rusia – Egipt

Rusia: Akinfeev – Fernandes, Kutepov, Ignaşevici, Zhirkov – Zobnin, Gazinski – Samedov, Golovin, Cerîșev – Dzyuba

Egipt: El-Shenawy – Abdel Shafy, Hegazy, Gabr, Fathy – Hamed, Elneny – Trezeguet, El Said, Salah – Mohsen


Rusia – Egipt LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Selecţionata antrenată de Stanislav Cherchesov a debutat cu dreptul, o victorie convingătoarea în faţa Arabiei Saudite, scor 5-0. De cealaltă parte, Egipt a pierdut meciul cu Uruguay, în ultimele minute ale partidei, scor 0-1. O nouă înfrângerea ar fi echivalentă cu eliminarea de la competiţia organizată de Rusia.

Rusia – Egipt LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Rusia – Egipt LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Ruşii au absenţă notabilă pentru meciul cu Egipt. Alan Dzagoev s-a accidentat în meciul de debut cu Arabia Saudită şi are şanse minime să mai joace la Campionatul Mondial 2018. Cel mai probabil, Alan Dzagoev are o ruptură la nivelul mușchilor coapsei. Din ce am văzut pe imaginile surprinse de cameramani pare că nu va mai putea juca. Este îngrozitor, dar pentru Dzagoev Campionatul Mondial 2018 s-a terminat. Nu-i de mirare că a părăsit terenul în lacrimi”, a declarat medicul lui Dinamo Moscova la finalul meciului cu Arabia Saudită.

Rusia – Egipt LIVE STREAM, în grupa A la CM 2018

Rusia – Egipt LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018.  Mohamed Salah are şanse foarte mici să fie titular în partida cu Rusia care se va disputa marţi, de la ora 21:00. Deşi egiptenii susţin că fotbalistul de 26 de ani este refăcut, la antrenamentul de sâmbătă, starul lui Liverpool a avut mari probleme când a fost nevoit să îmbrace un tricou. Egipteanul a trebuit să fie ajutat de câţiva dintre colegi, imaginile sugerând că umărul stâng are în continuare mobilitate redusă.

Rusia – Egipt LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Rusia – Egipt LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Rusia – Egipt se va disputa la Sankt Petersburg, pe stadionul “Krestovski”. Cu o capacitate de 64.468 de locuri, arena a fost inaugurată în 2017 şi a costat apoape un miliard de dolari. Pe acest stadion îşi joacă Zenit meciurile de pe teren propriu.

Rusia – Egipt LIVE cote la pariuri CM 2018

Rusia – Egipt LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Rusia porneşte cu avantajul că joacă pe teren propriu, dar, cu toate acestea, bookmakerii i-au acordat o cotă de 2.10 pentru o victorie. Egiptenii au o cotă de 4.20 pentru a învinge gazda turneului final, în timp ce o remiză are o cotă de 3.25.